Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért teheti ezt?
Figyelt kérdés
A volt párommal mikor össze jöttem arról panaszkodott mindenki csak pénztárcának használta és csak érdekből voltak vele, én be akartam neki bizonyítani vannak még rendes lányok akik csak az embert nézik mert tetszett nekem és végül bele is szerettem rám unt vissza ment az érdek exéhez és fel rakta magát társkeresőkre ahol a képeken lehet látni van autója, és hogy milyen helyekre jár pizzát enni. A facebookjára meg kirakta hogy magán vállalkozóként dolgozik, szóval nagyon mutatja a világ felé azt hogy van pénze és így direkt azok a nők fognak rá menni akik érdekek és nem tiszta lelkűek. Nem értem mért teszi ezt.2018. ápr. 18. 12:33
1/4 anonim válasza:
"volt párommal"
Akkor minek foglalkozol még mindig vele? Nem tök mindegy szakításotok után, hogy mit miért tesz? Vannak h..lye emberek és nem kell megkeresni az indokot, hogy miért ilyenek.
2/4 anonim válasza:
Szóval, ha valaki pizzát eszik, van kocsija és ezt mutogatja, az gazdag. xD Hát, eszetek az nem sok van, ti tisztalelkűek.
3/4 Yoda m. válasza:
Az eddigiek jól megválaszolták...
Miért is?
Mert azt keresi, aki neki (most) tetszene...(pl. egy mutogatni való csinibaba, bombázót), de még Ő maga sem tudja, hogy mit nyer vele és mit veszít majd el.
Mert (testi-fizikai) vágyai vannak, s nem átall ezt közzé is tenni.
Mert abban hisz, hogy a vonzódást, szeretetet és megbecsülést értékkel, vagyonnal, pénzzel meg lehet vásárolni.
Tényleg felejtsd el... kár ezen egy percig is rágódnod.
Az ERŐ legyen Veletek!
4/4 A kérdező kommentje:
Szoval akkor az ilyen ember abban hisz hogy szeretet és mindent csak meg vásárolni lehet amit pedig csak úgy meg kapna az pedig furcsa és nem tudja kezelni?
2018. ápr. 21. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!