Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolat tökéletesen működik egy 3. fél nem teheti tönkre?
Ha valaki nem tud hűséges maradni, akkor a csillagokat is lehozhatod, akkor is félrelép.
Elég ok, hogy volt rá lehetősége.
Aki hűséges, az pedig egy kevésbé jó kapcsolatot sem rúg fel egy harmadikért, hanem javítani akar rajta.
Ezzel a süket dumával azok takaróznak, akik saját maguk mentegetik, hogy miért vesznek részt megcsalásban.
Nekem volt már padlón párkapcsolatom, ahol igazából az is kérdéses volt, hogy együtt maradunk e. Hetekig alig beszéltünk, komoly krízis sorozat volt. Egy ismerősöm megneszelte és bepróbálkozott, csábító lehetőség is volt, de úgy gondoltam előbb vagy lezárom a mostanit, vagy rendbe teszem. Engem csaltak már meg, és szerintem ezt az érzést senkinek nem kéne átélnie, úgyhogy nálam elvből nincs ilyen.
Szóval szerintem harmadik fél kapcsolatot nem tud tönkretenni, ez egyéni gyengeség.
Tökéletesen működő kapcsolat nem létezik, aki azt hiszi, hogy az ő kapcsolata tökéletes, az egyszerűen ostoba.
Ebből következően a veszélye mindig fennáll, hogy akár egy harmadik fél, akár más ok miatt vége lesz.
Okos embernek ezért mindig van B terve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!