Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolat tökéletesen működik egy 3. fél nem teheti tönkre?
Figyelt kérdés
Ha minden rendben van a kapcsolatoddal, alig veszekedtek, sok a közös érdeklődés megvan a tisztelet, szeretet akkor hiába próbálkozik egy 3. fél az nem tudja tönkre vágni a kapcsolatot?2017. febr. 13. 17:36
11/14 anonim válasza:
Azért mert neked még nem volt igazán jó, harmonikus kapcsolatod, azért minket ne ostobázz le kérlek...
Senki nem tud tönkretenni egy kapcsolatot, csak a két ember aki benne van.
A 3. a fejére is állhat, ő nem tudja tönkretenni egyedül.
12/14 anonim válasza:
Mondjuk elárulhatnád mi az a B terv... neked sem lehettek túl hosszúéletűek a kapcsolataid..
13/14 anonim válasza:
Ez így van, ahogy a kérdező írja. Harmadik fél nem tud tönkretenni egy kapcsolatot. Én ezt úgy hívom, hogy van zárt kapcsolat, és nyitott kapcsolat. A zárt kapcsolat az olyan, hogy a szeretet zárja össze két ember kapcsolatát, és oda nem fér be egy harmadik személy. Megpróbálom röviden elmesélni az én történetemet: Amikor először megláttam azt a 23 éves fiatalembert, (én voltam 24 éves) azonnal beleszerettem. A szerencsém az volt, hogy ez kölcsönös volt. Ő is ugyanúgy szerelmes lett belém. A kapcsolatunk 5 évig tartott. 5 év után összeházasodtunk és házasságban leéltünk még több mint 33 évet, egészen addig, amíg egyik hajnalban a férjem mellettem az ágyban meghalt. Ezeket az éveket végig nagy szeretetben éltük. Soha nem untuk meg egymást, ráadásul többnyire vállalkozásban dolgoztunk, és a nap 24 órájából 24 órát töltöttünk együtt. Az érdekes az volt, hogy nem is tudatosult bennünk, hogy egyáltalán vannak más férfiak, ill. más nők. Két gyönyörű fiunk született, felneveltük őket. Nekünk is jöttek nehézségek az életben, de ezek is csak még jobban összekovácsoltak bennünket. Volt, hogy mi is veszekedtünk, de nagyon jól emlékszem, hogy én pl. mérgesen kiabáltam valamit, de közben arra gondoltam, hogy „nagyon szeretem”. Szóval ezt értem én zárt kapcsolatnak. Nincs szükség esküre, ígérgetésekre,fogadkozásokra, és semmiképpen nem szabad: ellenőrizni, számon kérni, megtiltani,… stb., mert a bizalom sokkal többet ér, és az ember úgyse tud ilyet megtenni azzal az emberrel akit mindenkinél jobban szeret. A kulcs minden esetben a SZERETET!!! Csak ez, semmi más!
14/14 anonim válasza:
Az előbb írtam a zárt kapcsolatról, most írok pár szót a szerintem nyitott kapcsolatról: Én azt nevezem nyitott kapcsolatnak, ahol a szeretet nem olyan erős, hogy összekovácsolja a párt. Ahol nem az a legfontosabb, hogy a párom boldog legyen, hanem mindenki csak magára gondol. Nem szeretni, hanem birtokolni akarja a másikat, feltételeket szab, ellenőriz, elvárásai vannak,… stb. ilyen esetben ők maguk nyitják ki a kapcsolatot, ahová simán belefér egy harmadik személy. Sőt, még az se biztos, hogy itt az a fél aki félrelép, hibás. Lehet, hogy ő is csak kihasználja a „nyitott kaput”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!