Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbá teheti a házasságot a mindennapi szex?
Olvastad a cikket indexen?
Ott amúgy 1 évet írnak.
Nekem is az Index cikk jutott eszembe, ami szerintem baromság. Egy idő idő kötelező jellege lenne a dolognak, semmi vágy, spontaneitás nem lenne benne.
Amúgy miből gondolod, hogy csak a szex miatt laposodott el a kapcsolatotok? Írtad, hogy keveset mozdultok ki, a férjed rengeteget dolgozik.
Ezeken kellene változtatni, aztán megjönne a több szexhez is a kedv.
Szerintem nem a mindennapos szex teszi jobbá. Idővel (nem is olyan soká) csak az is a napi rutin részévé válik.
Én úgy gondolom, hogy inkább a tartalmas, minőségi együtt töltött idő teszi jobbá.
Mit csináltatok, amikor friss volt a kapcsolat? Mit élveztetek együtt? Kirándulás? Utazás? Biliárdozás? Bulizás? Éttermezés?
Töltsetek együtt inkább 1-1 estét kettesben valami olyasmivel, amit szerettek csinálni, és amit legfőképpen együtt szerettek csinálni.
Nem olvastam a cikket, és nem állítom, hogy nem lehet semmi valóságalapja bizonyos esetekben, de saját esetben nem alkalmaznám. Ha ellaposodott a kapcsolat, akkor a kényszerszex nem lesz megoldás, hiszen egy plusz napirendi pont, amit le kell tudni. Sőt ha végiggondolom, most sem bírnám a napi szexet, sokkal jobb heti 2-3x, de akkor legyen minőségi.
Ahogy írta már más is, én is inkább a tempó lassítását és némi privát, együtt töltött időt látok megoldásnak.
Ártani nem árthat :)
"Az orgazmust közvetlenül megelőző pillanatokban a szervezetben nagy mennyiségű oxitocin termelődik, amelynek hatására megnő az endorfinok, vagy más néven boldogsághormonok szintje az agyban, melyek a jó hangulatért részben felelős vegyületek." :)
Persze csodákra ez sem képes, de fontos.
Csináltuk másfél évig, - az alap bajokat nem oldotta meg, de valamennyit segített.
Nem volt "kötelező" jellege, megszokás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!