Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom a fiam apjára vagy túl reagálom?
Figyelt kérdés
Volt párommal 3 évig voltunk együtt, született egy kisfiunk. Tervezett baba volt. Pár hónapos volt a pici mikor elhagyott minket egy másik nő miatt. Nos ezzel a hölggyel egy éve vannak együtt, és most kiderült az a nő is terhes. Teljesen kiadkadtam. A ki fiúnkkal nem foglalkozik havonta 1x felbukkan, gyerektartást fizet, de nemsokmindent. Ezen kívül nem vásárol a gyereknek semmi. A párja akart gyereket (20 éves) az én volt párom honapokkal ezelőtt még tiltakozott ez ellen de most mégis jön a baba. Elküldtem a francba. Nem azzal van a bajom, hogy lesz babajuk, mert érzelmileg már nem köt hozzá semmi csak bosszant, hogy nekem meg azzal takarodzott, hogy azért nem fizet többet, mert nem tud, mert akkor "éhen hal". Kérdem én... Ha magukat se tudják eltartani minek meg egy éhes száj? És most a párjának nagyon nagy lett arca hogy terhes. Mindig kevesebbnek érezte magát nálam emiatt, hogy nekem van egy gyerekem a volt paromtol neki meg nincs. Szerintetek mi lesz ebből?2018. ápr. 12. 13:48
11/11 anonim válasza:
TE választottál olyan férfit, aki lelépett. Ezután az égvilágon semmiféle jogod nincs kiakadni, hogy mit csinál a saját életével. Akár 30 gyereket is csinálhatna, semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!