Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított már valaki féltékenység miatt?
Nálunk egyszer előfordult, hogy egy pasi ráhajtott a feleségemre....megmondtam szépen a feleségemnek, hogy ez nekem nem tetszik és különben se ringassa magát feleslegesen semmibe emberünk, mert nincs esélye, ezért utasítsa vissza a közeledését, nehogy itt téveszméi legyen a pasinak! Feleségem visszautasította és közölte a férje a nyerő ő pedig kopjon le! Ennyi!
De ha nem tette volna meg vagy ne adj ég titokban hülyének néztek volna - akkor egy rész az az ő problémája neki kell cipelni ezt a terhet másrészt pedig ahogy a legkisebb gyanús jelet észleltem volna, vagy a pasi része lett volna az életünknek azonnal válok!
Mondjuk hozzáteszem, hogy az asszony is féltékeny alkat és volt hogy amikor rám startolt egy nő kikészült idegileg és ő is megmondta szakítsam meg rögtön a kapcsolatot, mert ez a k..va akar valamit! :-)
Szóval összeillünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!