Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezősködik? Kuld kozos fotokat? Nyomozgat?
Szakítottam vele, mert szemét módon bánt velem, majd két évig.
3.nap már irogatott, hogy randizok-e, meg küldott 3kozos kepet, hogy tartsam meg, mert biztos toroltem mar az osszes kozos fotonkat.Kerdesere a valaszom, hogy pasizok-e, azt irtam nem.Az o valasza viszont az volt, hogy ket lannyal is beszelget..De neki most meg kell nyugodjon a lelke, jo most egyedul..Mondtam akkor ne zaklasson, chateljen a ket lannyal..Masnap; neki kell egy targy, amit nalam hagyott, vigyem el..Mondom nem vagyok (mar) a cseleded, gyere el erte.Elotte persze kozolte, hogy neki mondtak ismerosei milyen jol elvagyok facebookon, meg hallotta voltam etteremben, biztos pasiztam..Nem ertem mi koze hozza, plane ha o csajozik..Egyebkent baratnommel voltam etteremben..Eljott..Futyureszett, jo kedve volt, es csipogott a messengere ezerrel..Mi ez?Birtoklasi vagy?Vagy feltekeny?Vagy amire meg gondolok...ha en randizok akkor o buntudat nelkul randizhat o is?De ha meg mar nem kellunk egymasnak..akkor miert lenne buntudata, ha randizna?
Óvoda.
Cuccait összeszedni, és oda adni neki MIND, maradéktalanul. Mindent a helyére tenni, és végleg lezárni, tiltani, törölni. Mit kéreted magad te meg? Ha ennyire zavar hogy létezik, miért nem törlöd és tiltod?
Mit a mondani valód?
Te Draga, hivatalos papir nem a faxbukon jon. Hazudj magadnak.
Tilts le a pi.ba.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!