Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha első randin a tervezett gyerekekről kérdezősködik?

Figyelt kérdés

Randiztam a pasival (28 éves), és randi végén megkérdezte, mikor szeretnék majd babát? Mivel egy komoly, érett pasi, arra gondoltam, azért kérdezte, mert ő már lassan családot tervezne. Szerintetek is így lehet? (Neki nincs gyereke. :D)

24/L

2016. nov. 13. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szeretne a közeljövőben családot, és korrekten megkérdezte, hogy te ehhez hogy viszonyulsz. Logikus, mert ha te nem akarsz, vagy mondjuk 10 év múlva, akkor felesleges húzni egymás idejét :)
2016. nov. 13. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyasmi lehet amit az első írt.

Valójában az a jó ha ilyet kérdez mert akkor nagyobb az esély arra, hogy tényleg hosszú távra tervez :) Vagy egyszerűen csak kíváncsi volt, hogy mit gondolsz erről. Én ugyan lány vagyok és mielőtt megismertem a páromat beszélgettem néhány pasival és mindegyiktől megkérdeztem mert érdekelt, hogy mit gondolnak a gyerek témáról.

Így ismeretlenül is sok sikert nektek, remélem együtt lesztek boldogok! :)

2016. nov. 13. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom is nekemszögezte ezt a kérdést kb negyedik randin, akkor 21 éves voltam. Kicsit meglepődtem, de normálisan válaszoltam és örültem, hogy nem hozzák zavarba ezek a dolgok :)
2016. nov. 13. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Brrr... Ráadásul a fickó beszél erről... Én meg azon aggódom, hogy találok-e olyan nőt aki NEM akar gyereket.
2016. nov. 13. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy a hosszútávra tervezés és a gyerek közt mi a kapcsolat. Én szeretnék 90 éves koromig együtt lenni a jövendőbelimmel, de nem akarok gyereket.

Meg ez a "ne raboljuk egymás idejét" annyira... nem is tudom. A szaporodás fontosabb, mint két ember egymásra találása? Úgyis elválnak, és pont a gyerek miatt megváltozott életük miatt.

2016. nov. 13. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Végre valaki aki jól látja. Sokat piszkálnak érte mi? (mármint ha említetted máshol is)

2016. nov. 13. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5-6

Senki sem a válást tervezi. Viszont az elég nyomós válóindok tud lenni, ha az egyik fél nagyon szeretne gyereket, a másik meg nem. Hogy előbb-utóbb más, feloldhatatlan ellentétek is kiderülnek, az más tészta, de ilyen különbségekkel kár az egészbe belekezdeni.

2016. nov. 14. 05:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit elment a téma más irányba, de én is űgy gondolom, hogy a baba kiteljesíti a párok életét, nagyon sok ismerőstől hallottam, hogy gyerek nélkül nem lenne kerek egész minden, meg hogy az a legszebb dolog a világon. Én még nem tudom, szeretnék-e gyereket, de biztos vagyok benne, hogy vannak, akik nem lennének maradéktalanul boldogok, ha nincs gyerekük, ezért igen is fontos, hogy olyan párod legyen, aki hasonló jövőt képzel el, mint te.
2016. nov. 14. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:

6-os, persze, hogy piszkálnak. Pláne mert már 29 vagyok, "illene".

Én nem tudom, nőből vagy férfiből van-e több, aki nem akar gyereket. Férfinak amúgy sem nagy felelősség a gyerek. Én meg nem akarok egyedül maradni egy gyerekkel, akit csak a másik miatt vállaltam. Ha meg vasárnapi anyuka lennék, az lenne a baj.

Nekem pont az lenne az időrablás, ha babát akarna. Szerintem a gyerek iránti vágy abból születik, hogy valakit nagyon szeretek. Csak úgy gyerekre vágyni, amögött más van.

2016. nov. 14. 14:24
 10/11 A kérdező kommentje:
9., ahogy te is írod, időrablás lenne. Ezért kell hasonló tervekkel rendelkező párt találni.
2016. nov. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!