Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha első randin a tervezett gyerekekről kérdezősködik?
Randiztam a pasival (28 éves), és randi végén megkérdezte, mikor szeretnék majd babát? Mivel egy komoly, érett pasi, arra gondoltam, azért kérdezte, mert ő már lassan családot tervezne. Szerintetek is így lehet? (Neki nincs gyereke. :D)
24/L
Szerintem is olyasmi lehet amit az első írt.
Valójában az a jó ha ilyet kérdez mert akkor nagyobb az esély arra, hogy tényleg hosszú távra tervez :) Vagy egyszerűen csak kíváncsi volt, hogy mit gondolsz erről. Én ugyan lány vagyok és mielőtt megismertem a páromat beszélgettem néhány pasival és mindegyiktől megkérdeztem mert érdekelt, hogy mit gondolnak a gyerek témáról.
Így ismeretlenül is sok sikert nektek, remélem együtt lesztek boldogok! :)
Nem tudom, hogy a hosszútávra tervezés és a gyerek közt mi a kapcsolat. Én szeretnék 90 éves koromig együtt lenni a jövendőbelimmel, de nem akarok gyereket.
Meg ez a "ne raboljuk egymás idejét" annyira... nem is tudom. A szaporodás fontosabb, mint két ember egymásra találása? Úgyis elválnak, és pont a gyerek miatt megváltozott életük miatt.
Végre valaki aki jól látja. Sokat piszkálnak érte mi? (mármint ha említetted máshol is)
#5-6
Senki sem a válást tervezi. Viszont az elég nyomós válóindok tud lenni, ha az egyik fél nagyon szeretne gyereket, a másik meg nem. Hogy előbb-utóbb más, feloldhatatlan ellentétek is kiderülnek, az más tészta, de ilyen különbségekkel kár az egészbe belekezdeni.
6-os, persze, hogy piszkálnak. Pláne mert már 29 vagyok, "illene".
Én nem tudom, nőből vagy férfiből van-e több, aki nem akar gyereket. Férfinak amúgy sem nagy felelősség a gyerek. Én meg nem akarok egyedül maradni egy gyerekkel, akit csak a másik miatt vállaltam. Ha meg vasárnapi anyuka lennék, az lenne a baj.
Nekem pont az lenne az időrablás, ha babát akarna. Szerintem a gyerek iránti vágy abból születik, hogy valakit nagyon szeretek. Csak úgy gyerekre vágyni, amögött más van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!