Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi előtt elnézhető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi előtt elnézhető, ha csajozik?

Figyelt kérdés

Randit kért tőlem egy fiú, nagyon udvarias, lelkes, de lehetséges, hogy a randink előtti nap még csajozott. Titeket ez visszatartana tőle? Komolyak a szándékai velem, és lényegében még nincs köztünk semmi, lehet, hogy csak egy utolsó "kirúgunk a hámból" volt, mielőtt leköti magát (meg tudja, hogy én nem fekszem le vele még az elején).

24/L

2016. nov. 13. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:

"lehet, hogy csak egy utolsó "kirúgunk a hámból" volt, mielőtt leköti magát"

hűű.. ez aztán iszonyatosan gáz kifogásos szöveg volt :D

számomra nem elnézendő ha még előtte más csajjal volt!

szerintem teljesen egyértelmű, hogy miért!

2016. nov. 13. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudod, hogy mi fér bele neked, elnézed-e.

Én biztos, hogy nem nézném el neki, kerülöm az ilyen embereket.

2016. nov. 13. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez olyan munkamegosztás? Veled randi, mással meg szex?

Már mint addig, még te is benne nem leszel a szexben.

2016. nov. 13. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem férne bele. Ha tényleg engem akarna, eszébe se jutna mással is hetyegni. A férjem fél évig tepert értem, eszébe se jutott más nőre se nézni. 26/N
2016. nov. 13. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es vegre vannak itt hasonlo helyzetben lévő nok, mint en.. :)

Másoknak miert olyan hihetetlen, ha egy ffi valoban érdeklődik, akkor meg sem fordul a fejében, h mással kezdjen..?

2016. nov. 13. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:

mi számít csajozásnak?

a lekötős dolog baromság. aki nem önként és szívesen van veled, azzal nem érdemes. ha vágyakozom valaki után, akkor nem kiélni akarom magam. ez nem házasság, bármikor viszonylag rugalmasan bármikor felmondható.

2016. nov. 13. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, h le fogja kötni magat veled, ha még túl se vagytok az első randin?

Ettől függetlenül én nem botrankoznek meg annyira, mint az előzö valaszolók. Pont azért mert még nem komoly az egész. Az is lehet, h te nem fogod majd őt akarni. Én randiznék vele, 1-2 találka még semmi, aztán majd meglátjuk.

2016. nov. 13. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én utólag tudtam meg, hogy azt megelőző este, hogy mi összejöttünk, lefefeküdt egy nővel, aki ki is szívta a nyakát... csak annyi esze ugye volt, hogy garbóban jöjjön. A srácot előtte 6 éve ismertem, mindig tetszettem neki, és össze akart velem jönni, de mindig csajozós volt, nem bíztam benne, hogy lehet belőle valami. Aztán esélyt adtam neki... mégis, - bár elvileg élete szerelme volta - képes volt előző este összefeküdni valakivel, amit hónapokkal később tudtam meg. Mégis mellette maradtam, bár hiba volt... mert ugyanolyan maradt. Nem tudom, hogy utána megcsalt-e ténylegesen, de nagyon sok kétes ügye volt, amiből arra is lehet következtetni... Szerencsére megszabadultam tőle :D Szóval szerintem az ilyennel jobb óvatosnak lenn. Ha valaki tényleg Téged akar, az előző este nem fűz mást...
2016. nov. 13. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha most látod életed során elöször akkornincs gond. Mármint még csak ismerkedtek. Majd ha a 3.randira is úgy jön hmásik lány is van az életében akkor lehet számonkérni addig ne. Hisz azt se tudjátok h valóban kelletek egymásnak
2016. nov. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!