Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan fejeztem be vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan fejeztem be vele? Vagy túl gyerekes vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ö az első barátom 5 hónapig tartott a kapcsolat, jól megvoltunk, de én nem tudom elfogadni, hogy más lányokat becézgessen meg csikizzen. Elfogadom, hogy vannak lánybarátai és az exével is beszél ( valóságban, messengeren), de azt hogy becézgeti már nem. Én elvárom azt, hogy ugyanazt kapjam vissza amit én, nekem meg nem fordult a fejemben, hogy ilyet tegyek egy pasival. Régebben vesztük emiatt össze és azt mondta befejezi, de nem fejezte be. Azt mondja szeret és sosem csalna meg, de én nekem annyira rosszul esik, hogy nem bírok így vele lenni és hinni sem tudok neki. Tudni kell, hogy ő fiatalabb nálam.

L21 és F18

2017. márc. 12. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha neked nem fér bele és nem értette meg, akkor nem passzoltatok egymáshoz

24F

2017. márc. 12. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:

A házasság és az együttjárás abban különbözik, hogy az utóbbit bármelyik fél bármilyen indokkal, sőt indoklás nélkül is megszüntetheti.

Remélhetőleg nem ígérted meg neki, és főleg nem tettél esküt, hogy örökké szeretni fogod, és együtt éltek, amíg a halál el nem választ.

2017. márc. 12. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Nem gyerekes vagy, hanem féltékeny és ilyen módon alkalmatlan egy kapcsolatra. Jobb nektek más utakon
2017. márc. 12. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Az is gáz önmagában, hogy egy nálad 3 évvel fiatalabbal jártál. Sokkal érettebb vagy a korodhoz képest, vagy is pontosabban kellene. Ő még gyerek. Neki még nem azt jelenti egy komoly kapcsolat mint neked.

Amúgy meg nem értelek, attól mert becézgetett másokat, tudtommal nem dugta meg őket, szóval kidobtad mert hülye vagy :)

2017. márc. 16. 07:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért is lenne gáz? persze ha egy srác egy 4-5 évvel fiatalabb lánnyal jár az nem gáz hanem sőt elfogadott, miért is kellene a norma szerint élnem?
2017. márc. 17. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!