Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gyerekes tőle 22 évesen?
Figyelt kérdés
A Párommal nem régen szakítottunk. 19/N vagyok Ő pedig 22/F. 2 évig voltunk együtt a végére már eléggé se veled se nélküled volt a dolog de vége lett. Ő letiltott engem Facebookon.. és a barátnőimet is testvéreimet is..
Csinált már valaki hasonló dolgot?? Miért jó ez?
2015. szept. 29. 17:25
1/16 anonim válasza:
Ez mitől gyerekes? ez a múlt végleges lezárása, szerintem ez a természetes.
2/16 anonim válasza:
Nincs kedve se téged, se a közeli rokonságodat nézni a továbbiakban. Hagyd rá, amúgy sem tudsz mit csinálni. Nekem sem ismerősöm az exem...
3/16 A kérdező kommentje:
nem tudom nekem nem fordult meg ilyen a fejemben... hogy letiltsam.. nekem ez furcsa volt de köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 29. 17:29
4/16 anonim válasza:
Nem gyerekes, neki megkönnyíti az elengedést.
5/16 A kérdező kommentje:
szerintem ez hülyeség mert attól függetlenül a világon létezem... és az emlékeink nem a faecbookhoz kapcsolódnak egy kicsit sem... főleg,hogy egyetlen képem sincs fent és arra használtam,hogy vele beszéljek... de ez csak egy vélemény..
2015. szept. 29. 17:32
6/16 anonim válasza:
En is letoroltem. Semmilyen formaban nem akartam rola tudni semmit es szerettem volna , ha ez forditva is igy van...
7/16 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint már nem is szeret.
2015. szept. 29. 17:37
9/16 opened paradise válasza:
Nem akarja magát kínozni,így könnyebb lezárni.
Szerintem nem gyerekes.
10/16 A kérdező kommentje:
Csak igazából még azon a héten együtt voltunk. Egy hete tiltott le.
2015. szept. 29. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!