Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek érez a nő iránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez a nő iránt valamit?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején flörtölt más nőkkel, eléggé közel engedte magához őket fizikailag meg lelkileg is. Ezt én nem néztem jó szemmel és úgy éreztem nem becsül, tisztel engem eléggé, megbeszéltük, hogy akkor ezen változtat, ha ez ennyire rosszul esik nekem. Viszont a bizalommal akadtak gondok és nem akartam, hogy egy bizonyos nővel találkozzon (akivel flörtöl) és közölte ő ezt nem bírja, hogy állandóan féltékeny vagyok erre a nőre és ő továbbra is tartani fogja a nővel a kapcsolatot ha tetszik ha nem és szakított velem.
2018. ápr. 3. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
nos.. ha már szakított, akkor nem mindegy? Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy a te féltékenykedésed miatt lett vége, vagy rájött, hogy más kell neki.
2018. ápr. 3. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Megérdemelted, különben meg nem illettetek össze, fogd fel így. Keress olyat, aki nem flörtölget jópofizásból.

Hány évesek vagytok?

2018. ápr. 3. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem kap meg vmit vagy hiányzik neki vmi és igy kárpotolja.Nem kár érte lehet azóta már összemelegedtek .
2018. ápr. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!