Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy többet érzek egy nő íránt mint amennyit ő érez írántam?
Sziasztok 30 éves(férfi) vagyok és megismerkedtem egy gyönyörű szép nővel aki 2 évvel idősebb mint én , eleinte messenger-en írogattunk egymásnak hogy megismerhessem és rá egy hétre találkoztunk is .... Annak ellenére hogy párkapcsolatban van , volt és elmesélése szerint a volt barátja annyira tönkretette érzelmileg és megalázta hogy nagyon sokat fogyott és nem tudja hogy hogyan is érezzen írántam .... Az első találkozáskor tudtam hogy , nem szabad egyből ajtóstól berontani a házaba elkezdtem udvarolgatni neki és az eddigi tapasztalataim és párkapcsolati múltjaimhoz hozzá hasonló érzéseket nem éreztem még ! NApi rendszerességgel beszélgetünk egymással és rengeteg az olyan közös eggyezés , amiben nagyon hasonlítunk egymásra mintha egymásnak teremtettek volna minket..
Nem a szex terén gondolkodtam elődlegesen vele kapcsolatban hanem ami megtörtént vele azt elfelejtettni és boldoggá tenni őt :'( Egy napon azt vettem észre hogy nem tudja az írántam érzett érzéseit kimutatni és annyit mondott hogy nem tudja hogy mit is érez írántam ... Most a kapcsolatunk egyre rosszabbra fordult mert olyanokat mond hogy nem akart megbántani meg minden de jó hogy ott vagyok neki mert elterelem a gondjait és jó velem ... Lassan eltelt 2 hét és szeretném látni és nagyon hiányzik de csak annyit mond hogy ez az ő harca saját magával amit meg kell vivjon .....CSAK OLYAN SZEMÉLYEK ÍRJANAK EHEZ A TÖRTÉNETHEZ AKIK EHEZ HASONLÓT ÉLTEK ÁT ÉS AZÓTA IS EGYÜTT VANNAK
Hat ez a parkeresosdi mat csak ilyen.
Udv a valo vilagban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!