Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lehet, hogy érez még valamit az exe iránt?
Tartják a kapcsolatot, ez engem alapvetően nem zavarna, de múltkor véletlenül megláttam a netes beszélgetésüket, és azt kérdezte a nőtől, hogy most boldog -e, jól érzi-e magát az új kapcsolatában. És a nő csak szakmai dolgokat írt előtte neki, mindketten informatikusok, - de a párom kezdett magánéleti dolgokról beszélgetni, legalábbis abban a beszélgetésben. Utána már átváltottak,és már teljesen átterelődött a téma a csajra, a csaj magánéletére.
Ez simán baráti szeretetből adódhat csupán, vagy lehet, hogy még nem közömbös a pasim az exe iránt.
Nem szeretem a balhékat, nálunk haveri körben szoktak lenni együtt esti programokon exek, van egy csomó szövevényes szál, ezért egészen eddig eszembe nem jutott, hogy zavarjon, hogy ők dumálnak. (élőben nem találkoztak mostanában, azt tudom.)
Köszönöm a válaszokat, fontos lenne számomra, vagy a megnyugtatás, vagy a kijózanítás, bármi.
Miért ne törődhetne így az exével? Az exe, tehát az életének egy fontos része (volt), egy csomó időt töltött vele, egy csomó közös élményük van feltehetőleg, sőt, hatottak egymásra, meg is változtatták egymást, ha úgy vesszük, bizonyos mértékben az exének köszönheted azt az embert, akivel most jársz. Ez így működik.
Az tök jó, hogy alapvetően nem zavar, hogy beszélnek, és ezek alapján nem is kell, hogy zavarjon, és főleg nem kell féltékenykedned. Az, hogy törődik az exével, nem jelenti azt, hogy nem zárta le, vissza akar menni hozzá vagy hogy te csak pótlék vagy. Foglalkozz a jelenlegi kapcsolattal, hogy az jól működjön, de persze simán lehet beszélni az exekről is, ha higgadtan és kulturáltan tudsz kommunikálni.
Képzeld anno 3-4 hónapig jártam egy sráccal (részemről sajnos nem jött a szikra), ezért szakítottunk. De azóta is 10 éve az egyik legjobb barátom. Sokat szoktunk beszélgetni magánéleti dolgokról, mert nagyon jó meglátásai vannak. Inkább az öcsémnek tekintem (1 évvel fiatalabb) és jól elvagyunk így. Mindig ír ő is a párkapcsolatairól és én is.
Szerintem ebben semmi nincs. Gondolj bele, hogy egy maga az ex mint olyan, igazából egy szakasz az életedből. Egykor szerették egymást, egykor közösen tervezgettek, és a szakítás ilyen esetben közel olyan tud lenni annak, aki még szerelmes mintha meghalt volna valaki. Holott ez valahol badarság. A szeretet továbbra is simán megmaradhat, csak azért mert nem voltak közösek a célok, vagy nem tudnak együtt élni mint férfi és nő, de a tény, hogy összejöttek szellemileg valami közös pontot feltételeztet. (nem az egyéjszakás kalandokra gondolok :D)
Ők mennyi ideig voltak együtt? Mikor szakitottak? Ez is fontos szerintem, hogy megértsük. A túl friss szakitás esetén még lehet, hog hiányzik neki. Ha már sok idő eltelt, akkor én sem aggódnék.
Te hogy érzed a kapcsolatod? Törődik eleget veled a párod, érzed hogy szeret? Ezekből is meg lehet érezni a helyzetet. Ha nem foglalkozik veled, úgy érzed, "érzelmleg nincs a kapcsolatban", akkor viszont érdemes jobban odafigyelned az exre.
Sokáig voltak együtt, a nő szakított, és ezek szerint nem sokkal szakítás után jöttetek össze, és ugye jött ez, hogy ilyeneket kérdezget a csajtól...
Ez így együtt egy kicsit több, mint véletlen egybeesés.
Utolsó: miért? volt, hogy rossz volt a tapasztalatod egy ilyen "ex-beszélőviszony" után?
Azt sem támogatnád, ha szakmai okokból tartanának kapcsolatot? Egymásnak adnak át ügyfeleket, s csak erről beszélnek?
Ha magánéleti dologról beszélnek, akkor az már gázi, igaz, Betoncsizma? Legalábbis te erre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!