Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lehet, hogy érez még valamit az exe iránt?
Tartják a kapcsolatot, ez engem alapvetően nem zavarna, de múltkor véletlenül megláttam a netes beszélgetésüket, és azt kérdezte a nőtől, hogy most boldog -e, jól érzi-e magát az új kapcsolatában. És a nő csak szakmai dolgokat írt előtte neki, mindketten informatikusok, - de a párom kezdett magánéleti dolgokról beszélgetni, legalábbis abban a beszélgetésben. Utána már átváltottak,és már teljesen átterelődött a téma a csajra, a csaj magánéletére.
Ez simán baráti szeretetből adódhat csupán, vagy lehet, hogy még nem közömbös a pasim az exe iránt.
Nem szeretem a balhékat, nálunk haveri körben szoktak lenni együtt esti programokon exek, van egy csomó szövevényes szál, ezért egészen eddig eszembe nem jutott, hogy zavarjon, hogy ők dumálnak. (élőben nem találkoztak mostanában, azt tudom.)
Köszönöm a válaszokat, fontos lenne számomra, vagy a megnyugtatás, vagy a kijózanítás, bármi.
Betoncsizma, de az a barátnőd szerelmes volt az exébe? Össze is jött vele?
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!