Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért pont most érzem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont most érzem ezt a párom iránt?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve vagyunk együtt. Pár hete érzem azt hogy valóban most lettem szerelmes belé. Azóta érzem a hiányát, azóta férfiként tekintek rà és egész nap kívánom, alig várom este hogy haza érjen, lássam, beszéljünk, szexeljünk. Eddig ez nem így volt. Szinte pár héttel ezelőttig inkább úgy néztem rá mint egy "haverra", nem kívántam annyira sem. Most egy ideje állandóan figyelem. Mindig simogatom, szeretgetem. Féltékenyebb is lettem. Több közös programra vágyom vele. Az eltöltött időt is jobban élvezem vele. Mennyire normális az hogy ilyen sok idő után kezdtem ezt el érezni? Egyébként ő sem érti mi történhetett velem . De örül az új "állapotomnak".
2017. ápr. 27. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi váltotta ki ezt az érzest ennyi idő után azt nemtudom,de örülj neki,és élvezd.
2017. ápr. 27. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy miért van ez, inkább örülj neki és ne keresd a miérteket. Nem kell mindig tudni, hogy mi miért történik az életünkben. Egyszerűen csak örülj és kész. :)

A féltékenységet pedig felejtsd el, mert az önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.

A féltékenység rólad szól, és nem a másikról.

2017. ápr. 27. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű bizonyos hormonális változások, amelyek bizonyos eseményekkor alakulnak ki(szex) finoman fogalmazva.
2017. ápr. 27. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Eggyett értek az ötössel
2017. ápr. 27. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Terhes vagy.
2017. ápr. 27. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös. Védekezünk, szóval biztos nem vagyok terhes. 
2017. ápr. 27. 10:31
 7/8 anonim válasza:

esetleg elkezdtél berezelni, hogy elveszítheted?

vagy rájöttél tudatalatt, hogy jobbat úgysem kaphatsz?

vagy betervezett valamit ami neked nagyon imponáló, esetleg előkelőbb élethelyzetbe került (pl; jövedelmet hozó munka stb)

egyébként örülj neki, hogy szerelmes lettél. nálam ez sajnos mindig fordítva történt. kiábrándultam, pár hónap alatt kialudt a "láng".

sok boldogságot nektek

2017. ápr. 27. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Fura de semmi különleges dolog nem történt.

Kapcsolatunk elején az a bizonyos szikra részemről eleg hamar eltűnt. Amit mostanában érzek az annál is erősebb.

2017. ápr. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!