Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan ezt csinalja, miert?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki.. ezt a kerdest en irtam nehany napja . Azota egyik este par nap szunet utan ramirt, beszeltunk par szot , es egyszer csak azt vettem eszre hogy letorolt facebookrol ,majd kerdeztem mibaja jott a valasz hogy semmi ,kicsit makacskodott majd azt mondta csak nem akarja latni mikor vagyok fent meg mikor nem . Rakerdeztem higy talan rosszul esik , es csak annyit mondott hogy csak nem akarom. Szerintetek ez az jelenti elkezdtem neki hianyozni ? Mondtam neki hogy meg tehetunk erte hogy jobb legyen erre o ,hogy nem tehetunk mar ..
Annyira makacs pedig tudom hogy szive szerint nem ezt csinalna .
Most mit tegyek ? :(
Az 1.-vel értek egyet, de mivel azt a lehetőséget kategórikusan kizártad ezért akkor ne hagyd.
Ennyit tudtunk sajnos segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!