Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a volt barátommal 4év, 5 hónapig jártunk. Fél éve szakított velem, mert nem szeretett már. Neki már van valakije, továbblépett. Úgy váltunk el, hogy azért maradjunk beszélőviszonyban. Eleinte naponta, majd heti szinten írt egész januárig. Utána most március elején írt először azóta. Kérdezte, hogy akarok e beszélgetni vele, meg hogy miért. Mondtam, hogy beszélgethetünk, meg azért jó tudni, hogy hogy van. Kérdeztem, hogy ő miért akar velem beszélgetni, erre azt írtam, mert hogy nem úgy váltunk el, hogy utáljuk egymást, és hogy megmarad a beszélőviszony. Azt nem értem, hogy ez a maradjunk beszélőviszonyban nem úgy szokott zajlani kb, hogy még beszéltek 2-3x és annyi?

2017. márc. 21. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

A beszélőviszonynak nincs határideje.

Ha igénylik a beszélgetést, akkor beszélgetnek, ha nem igénylik, akkor nem.

Ha 10 év múlva jut eszükbe beszélgetni és a másik félnek sincs ellenére, akkor 10 év múlva folytatják, nincs limit.

2017. márc. 21. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ja és hogy a kérdésed első felére is válaszoljak, az emberek (mindegy, hogy férfi vagy nő) akkor szokták megkeresni az exet, amikor az új kapcsolatban adódik valami probléma.

Emiatt ne ringasd hiú ábrándokba magad Kérdező, mert ez lehet csak egy kis veszekedés is, aminek nem sok jelentősége van, de az emberek ilyenkor kezdenek nosztalgiázni az előző párjuk után.

Mert "Bezzeg a Józsi, ... vagy bezzeg a Gizi ..."

2017. márc. 21. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!