Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt párom?
Szakítottam vele kb 1 hónappal ezelőtt,mert egyáltalán nem becsült meg, ám ezt nem bírja felfogni. Naponta, két naponta ír, hogy szeret,majd ezután elkezd ócsárolni,tiszteletlen lenni. Kitalálta hogy nagyon rossz passzban van,lehet hogy sulyos beteg, én felajánlottam,hogy találkozzunk,beszélgessünk, erre meg csak azt mondta,hogy nem akar,inkább face-n beszéljünk. Aztán kiderült,hogy semmi baja,ugyhogy elmondtam neki ujra szépen,hogy hagyjuk ezt. Aztán 2 napja elküldte csak úgy az egyik közös képünket...Miért?
(2 évig voltunk együtt)
23L
Mentálisan beteg, ez egyértelműen lejött abból, amit írtál.
Ha zavar, ne reagálj semmire, előbb-utóbb csak abbahagyja. Esetleg tiltsd le.
De NE kezd újra vele, ha szereted, akkor se, mert rád nézve nem lesz jó kimenetele.
Azért ír, mert válaszolsz. Azt hiszi, hogy van esélye.
Le kell tiltani és probléma megoldva.
Valószínűleg tudatt alatt élvezed te is, hogy teper érted, ezért nem tetted meg.
Mert megteheti. Röviden.
Ha te lennél annyira tkös, amennyire nem vagy, akkor kiosztanád, letiltanád mindenhonnan és élnéd az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!