Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti elhagynátok a párotok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok a párotok ha elvennék a jogosítványát és soha többé nem vezethetne?

Figyelt kérdés

Ti elhagynátok a párotok ha elvennék a jogosítványát és soha többé nem vezethetne ,tehát nem tudna már sehova sem fuvarozni mindenhova plázába shopingolni munkába iskolába stb gyalog biciklivel vagy villamosal buszal metróval esetleg taxival kellenne menni?

Azért kérdezem mert a unokatestvéremel pont ugyanez történt csak ő neki nem a jogosítványát vették el hanem anyagi okok miatt eladta az autóját és így nem tudta fuvarozni a barátnőjét ,30 km-re lakik a barátnője és csak úgy tudtak találkozni hogy vagy ő ment vonatal vagy a barátnője jött le.

Egy kis idő után a barátnője be elégelt és gyakorlatilag meg mondta neki hogy ennyi volt és lelépett 3 év kapcsolat után és még azt mondják hogy a csajozáshoz nem kell pénz és kocsi szerintem igen is kell mind kettő.

2018. márc. 28. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hűha, azt a csajt is mély érzelmek fűzték a sráchoz...

Szerintem van amikor elfogadható és van amikor nem. Az, hogy kicsit kényelmetlenebbé vált a találka, az szerintem egyáltalán nem elfogadható indok. Aztán ha utólag kiderülne, hogy jegygyűrűt akart venni, meg egy szép esküvőt kifizetni és ezért adta el a kocsit, a helyében csontig égne a pofámról a bőr...

2018. márc. 28. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem van jogsim, autom. Es en vagyok a no

A pasimnak csak jogsija, neha megengedem h vezessen :-D

Komolyan meg nem erdekel h a masiknak milye van vagy nincs. Nem ez a fontos nekem.

2018. márc. 28. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

"csak úgy tudtak találkozni hogy vagy ő ment vonatal vagy a barátnője jött le"

"gyalog biciklivel vagy villamosal buszal metróval esetleg taxival kellenne menni?"

És ezekből valaki azt szűrte, le, hogy a lány egy

"Egy ostoba videki luvnya ...." xD

2018. márc. 28. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát... szerintem a többiek már mindent leírtak, de én csak azt nem értem, ha annyira kocsikázni akar a lány, miért nem tett érte, hogy neki legyen jogsija és kocsija? Tudom, hogy nem megy egyik napról a másikra (én is hónapok óta csinálom), de akkor meg ne akadjon ki ilyesmin. Szerintem.
2018. márc. 29. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

2 éve vagyok együtt a párommal, nincs kocsija, 10 éve nem vezetett már.

Ki nem szrja le? :D

29n

2018. márc. 29. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne bánkódjon az unokatestvéred. A ribizlije helyett hátha talál majd egy normális lányt.
2018. márc. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!