Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy ment szét élete 'legcsodásabb' szerelmi kapcsolata?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon nagyon nagyon sok olyan van, aki úgy véli megtalálta élete szerelmét, aztán egy adott helyzet vagy esemény miatt utólag úgy van vele, hogy ba****meg, ezt el****tam.
De kinek mi az, ami visszacsinálhatatlanul elrontotta a legnagyobb szerelmet?
2018. márc. 22. 23:01
11/13 anonim válasza:
9. Nem kötelező tartani kapcsolatot a rokonsággal, szülőkkel sem. Én sem tartom az egyik szülőmmel a kapcsolatot, mert rendkívül mérgező személyiség és nincs ilyenekre szükségem. Évek óta nem beszélek vele, nem láttam. Nem is érdekel. Ha te akarod irányítani az életed akkor tényleg tedd azt.:)
12/13 anonim válasza:
11. Persze, nem kötelező, csak 21-22 éves voltam akkor és nem volt olyan munkám, amiből el tudtam volna magam tartani, tehát rájuk voltam utalva. Ez így stimm? Most már 33 éves vagyok, saját lakással, már jobban ki tudom zárni őket, de évekbe telt, mire összeszedtem a pénzt (egyedül), hogy úgy tudjak elköltözni, hogy NE KELLJEN VISSZAMENNI (albérlettel ez nem ment volna). Ha a szüleimen múlt volna, még mindig velük élnék.
13/13 anonim válasza:
Röviden tömören megismertem életem szerelmét, pontosan ténylegesen totál az akire életemben vágytam, de ő már az elején mondta hogy nem akarná mert távkapcsolat, de én kegyetlenül bele szerettem és néha mintha úgy láttam volna hogy csak csak bele menne és lehetne valami, és egyre szebben alakult, már minden, én életem legboldogabb napjait éltem át, majd jött hogy randija lesz valakivel. Az ő mentségére szóljon ő nem gondolta hogy szerelmes lettem belé. Ekkorát földhöz vágódni még soha nem sikerült. Még az utcán is sírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!