Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kinek hogy ment szét élete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy ment szét élete 'legcsodásabb' szerelmi kapcsolata?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon nagyon nagyon sok olyan van, aki úgy véli megtalálta élete szerelmét, aztán egy adott helyzet vagy esemény miatt utólag úgy van vele, hogy ba****meg, ezt el****tam.

De kinek mi az, ami visszacsinálhatatlanul elrontotta a legnagyobb szerelmet?

2018. márc. 22. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudtam parancsolni az egyszeműnek.
2018. márc. 22. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Picit ittasan közöltem vele, hogy megdugnám a húgát. Ez eléggé be is tette a kaput, evvan. :/
2018. márc. 22. 23:04
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Jöttek a rendőrök és elszakítottak tőle:((
2018. márc. 22. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy volt, szóval az egyszerre a legcsodásabb és a legkevésbé csodás is. Megcsaltak, ennyi volt. De amúgy se lett volna tovább, jellem és személyiségbeli eltérések miatt.
2018. márc. 22. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen. Volt, hogy elhagytam a férfit, mert bár szerettük egymást, mégis más irányba változtunk. Nem volt visszacsinálhatatlan, lett volna lehetőségem újrakezdeni, de nem akartam.

A legcsodálatosabb szerelmi kapcsolatra még várok. :)

2018. márc. 22. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Végetért még mielőtt igazán elkezdődött volna.
2018. márc. 22. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

A legcsodàsabb nem ért véget, összehàzasodtunk.

Egy koràbbi kapcsolatom elejèn éreztem valami hasonlót a szerelemhez, de nagyon terhes lett a kapcsolat egy idő utàn, én viszont sajnos túl sokàig kapaszkodtam abba a férfiba aki az első pàr hónapban volt. Sajnos megvàltozott, vagy kimutatta a foga fehérjét..nem igazàn tudom. 10 hónap utàn hagytam el mert sok egyéb gondunk mellett megcsalt, majd mikor ezért szakítottam, büszkeségből, miszerint őt egy nő sem dobhatja, felpofozott, visszaütöttem, összebalhéztunk, aztàn elhagytam. Amilyen boldog voltam az elején, annyira eldurvult a vége.

2018. márc. 23. 00:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Megtalaltam a nagy Ő-t.

Aztan a hulye fejemmel megutaltattam magam vele. (Veszekedes, feltekenykedes, kisajátítás, mult felhozasa, onbizalom hianyom, stb)

Most uj nagy Ő kutatásával foglalkozom főállásban. :)

2018. márc. 23. 01:01
 9/13 anonim ***** válasza:
A szüleim nem voltak hajlandók elfogadni, hogy felnőttem, ezt pedig senki nem viselte el. Tudom, hogy van, aki örülne, ha lenne szülei, de engem meg borzasztóan zavar, hogy az enyémek olyanok, amilyenek. Minél távolabb tőlük, annál jobb. Sajnos nem a jó mintát erősítik, ezért vannak is problémáim kapcsolatok kialakításával és működtetésével. Teljesen mindegy, hogy azok milyen kapcsolatok. Elmúltam 30, eltartom magam önállóan, mégis, még mindig ők akarnák irányítani az életemet. És amikor szembesítem őket a korábbi tetteikkel, tagadnak, hazudnak.
2018. márc. 23. 06:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudtam parancsolni az egyszeműnek."

:D :D Inkább nem akartál.

2018. márc. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!