Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy ment szét élete 'legcsodásabb' szerelmi kapcsolata?
Tudom, hogy nagyon nagyon nagyon sok olyan van, aki úgy véli megtalálta élete szerelmét, aztán egy adott helyzet vagy esemény miatt utólag úgy van vele, hogy ba****meg, ezt el****tam.
De kinek mi az, ami visszacsinálhatatlanul elrontotta a legnagyobb szerelmet?
Nekem nincs ilyen. Volt, hogy elhagytam a férfit, mert bár szerettük egymást, mégis más irányba változtunk. Nem volt visszacsinálhatatlan, lett volna lehetőségem újrakezdeni, de nem akartam.
A legcsodálatosabb szerelmi kapcsolatra még várok. :)
A legcsodàsabb nem ért véget, összehàzasodtunk.
Egy koràbbi kapcsolatom elejèn éreztem valami hasonlót a szerelemhez, de nagyon terhes lett a kapcsolat egy idő utàn, én viszont sajnos túl sokàig kapaszkodtam abba a férfiba aki az első pàr hónapban volt. Sajnos megvàltozott, vagy kimutatta a foga fehérjét..nem igazàn tudom. 10 hónap utàn hagytam el mert sok egyéb gondunk mellett megcsalt, majd mikor ezért szakítottam, büszkeségből, miszerint őt egy nő sem dobhatja, felpofozott, visszaütöttem, összebalhéztunk, aztàn elhagytam. Amilyen boldog voltam az elején, annyira eldurvult a vége.
Megtalaltam a nagy Ő-t.
Aztan a hulye fejemmel megutaltattam magam vele. (Veszekedes, feltekenykedes, kisajátítás, mult felhozasa, onbizalom hianyom, stb)
Most uj nagy Ő kutatásával foglalkozom főállásban. :)
"Nem tudtam parancsolni az egyszeműnek."
:D :D Inkább nem akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!