Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem fogadja el a szakítást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogadja el a szakítást mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt. Többször volt nagyobb összeveszés..

Akkor meg is beszéltük kinek mi a problémája.

Kb 3 hete nálam betelt a pohár (már egy ideje mondtam neki, hogy szakad a cérna).

Mondtam nem szeretném tovább folytatni. Ő még mondta régebben "ilyen vagyok nem tudok változtatni ezen".

Én meg komolyabb ember mellett tudnám elképzelni magam.

Ő egy elkényesztetett kisfiúnak képzeli magát holott már 38 éves lesz.

Semmi közös jövő kép, hogy összeköltözés később gyerek.

Ő nem fogadja el, hogy vége.

Meg akarja beszélni, mert azt mondta megváltozik. De én ezt már annyiszor hallottam csak a változást nem láttam.

Mivel tudnám leállítani. Követ, hív nem tudok elmenni sehova mert jön utanam.

2018. márc. 13. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teszel egy bejelentést a rendörségen, hogy zaklat, ugyanis ez az.
2018. márc. 13. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
38 éves, 6 éve vagytok együtt és még össze se költöztetek? Jesszusom...
2018. márc. 13. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:

38 eves? Es semmi nincs meg a hata mogott erdemben kb?

Ez a 6 ev is fura. Hogy nem sikerult se osszekoltozni, se pedig gyereket vagy valami celt osszehozni, ami mindkettotok szivugye lenne.

Szerintem hiaba mesz vissza hozza, nem fog valtozni.

Feljelentes.

Ugy viselkedik mint en 18-20 evesen mikor nem torodtem bele a szakitasba. Irtam a lanynak, hivtam, elmentem hozza, konyorogtem stb.

Fura egy ember.

25f

2018. márc. 13. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt azért komoly gondok vannak. Az egyik legnagyobb a korához köthető. Aki 38 évesen 1. ne érti meg, hogy vége és követ stb... 2.nem jutott el 6 éves kapcsolatban oda, hogy lépjen benne (összeköltözés, házasság, gyerek) az bizony nem való párkapcsolatba.

Én megmondanám neki 1-2x szépen, hogy nem akarom bántani de ezt a zaklatást vagy begejezi és megy a maga útján( ha lenne neki), vagy rendőrség. És meg is tenném, mert ha ráérez, hogy csak kamu akkor jobban fog nyomulni.

2018. márc. 13. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Már RÉG feljelentettem volna, aztán a rendőrség kezdjen vele valamit.

De ha nagyon zaklat, simán kiköltöznék külföldre - a szakképzettségem meglenne hozzá, kapnék elég hamar munkát - ,aztán keressen, ha tud.

2018. márc. 13. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én már 17 évesen kénytelen voltam felfogni, hogy a szakítás nem kétszemélyes döntés... valahogy kimaradt ez neki. Nem reagálj semmi megkeresésére, az biztos.

Egy nagyon alaposan kimosott sósavas flakont tölts meg vízzel,és ha követ, mondd meg neki, hogy ráöntöd, ha még egy lépést tesz. És tedd is meg, ha kell. Attól tán beszarik eléggé.

2018. márc. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!