Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élitek meg a szakítást? Mit tegyek, hogy jobb legyen?
Olyan helyzetben vagyok, hogy nagy valószínűséggel szakítás lesz a vége. A barátommal két éve távkapcsolatban vagyunk. Azt beszéltük meg eredetileg, hogy 1 év után hozzám költözik. Ez rég letelt és azóta húzza az időt. Választás elé akarom állítani és gyanítom, hogy nem a költözést választja. Szóval lélekben már a szakításra készülök. De nagyon nehéz, mert még szeretem ugye. Van valami ötlet, hogy érezhetném jobban magam? Jelenleg szét vagyok esve, görcsölök rajta, félek.
A hobbi és barátok tanácson túl van valami tippetek számomra?
Köszönöm előre is.
26N
Te sem költözöl semmiképpen?
Ez fájni fog akkor tényleg, elmondhatatlanul. De egyszer minden elmúlik.
Pedig az segít valamennyire, ha lefoglalod magad, hobbikkal, barátokkal. hogy ne legyen annyi időd rá gondolni. Miért zárod ki egyből ezt a lehetőséget?
Azért nem szeretnék én költözni, mert nekem itt saját lakásom, jól fizető állásom van egy nyugati országrészben. Ő keleten él, nincs rendes munkalehetőség, és a gyerekszobájában lakik, egy házban az édesanyjával és a szintén felnőtt testvérével. Én csak oda tudnék költözni, ezt gondolom nem kell magyaráznom, miért nem szeretném. :)
Ezért is beszéltük meg anno, hogy ő jön.
A barátokat és hobbit nem zárom ki, csak ezek most is megvannak és mégis borzasztóan érzem magam, ezért keresnék még pluszban valamit.
szerintem az segíthet, ha reéálisan belátod, hogy a csávó nem szeret téged, mert ha valóban mélyek és igazak lennének az érzései, bármit megtenne, h. veled legyen.
plusz ki a bánat akar egy ilyen faszit, aki még a gyerekszobájában lakik, és semmi ambíció nincs benne?
ennél jobbat érdemelsz.
ne ríjál utána, élj egy ideig szabadon, pasimentesen, majd jön az igazi.
na és legyél már belevaló csajszi, nehogy már ez a szánalom srác mondja ki a végszót, mondd ki te, hogy ennyi volt, köszönted, te lezárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!