Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha érzelmileg valami nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érzelmileg valami nagyon földhöz vágna, akkor felkeresnétek az exeteket lelki segély reményében?

Figyelt kérdés

Pl. ha ne Adj Isten meghalna az egyik családtagotok, vagy tényleg valami olyan történne, ami nagyon földhöz vágna még pluszban.

Ha igen, akkor mennyi idő után?

2018. márc. 10. 23:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
#6. Miert lennek donteskeptelen? Nem akarok hozza vissza menni, megtehettem volna a 2 ev alatt barmikor. 😺
2018. márc. 11. 00:23
 12/18 anonim válasza:
Te tudod hogy kit keresel meg ha baj van, ameddig nincs rossz érzés benned ezzel kapcsolatban, úgyis felkeresed majd..de szerintem lesz egy olyan szakasz amikor már nem fogod..csak ha nem jöttök össze megint..
2018. márc. 11. 00:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Ráébredtem,hogy bármivel kapcsolatban felesleges olyan embert keresni,aki egyszer már fájdalmat okozott.Szerintem pont le..arná a lelki nyomoromat.Ha nem így lenne,nem volna az exem.
2018. márc. 11. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy szingli vagyok, mert kapcsolatban nem illik az ex nyakán csüngeni, azért ebben remélem mindenki egyetért.

Biztosan nem keresném meg. Egyrészt ha a családtagjaim és a legjobb barátnőm sem tudnak rajtam segíteni, akkor ő hogy tudna? Évek óta nincs közünk egymáshoz, meg is változtunk. Ennyi erővel akármelyik általános iskolás osztálytársamat is felkereshetném. Másrészt az ő életét sem szeretném felforgatni, neki sem hiányzik a plusz erőfeszítés meg a barátnőjének való magyarázkodás, hogy miért találkozgat velem mostanában és miért sírdogálok a vállára borulva.

2018. márc. 11. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát tőle nehezen kapnék lelki segélyt. :D Pont nem arról híres.Az ellenkezőjéről már annál inkább.Ezért is lett belőle ex.
2018. márc. 11. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, de mi jóban vagyunk egymással és segítünk is mindig, ha a másiknak gondja van.

Az hogy mennyi idő után az a körülményektől függ. Nálunk van gyerek úgyhogy szünet szóba sem jöhetett. De akivel asszimetrikus érzelmi viszonyban voltam, én kezdtem szerelmes lenni bele, ő meg nem, őrá egy év után tudtam barátként nézni.

Van egy harmadik exem akihez még nyugodtan fordulhatnék, vele is tartom a kapcsolatot sok év óta, ha nem is napi szinten.

Olyanhoz ne menjél, akivel nincs kapcsolatod, illetlenség is és öngól is lesz, mert csak még rosszabbul fogod érezni magad.

2018. márc. 11. 12:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Már akkor sem hitte el a problémáimat, amikor együtt voltunk. Akkor most minek?
2018. márc. 11. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
KEresné a fene, és én sem örülnék, ha hülyeségek miatt "keresgetne" :D
2018. márc. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!