Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha érzelmileg valami nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érzelmileg valami nagyon földhöz vágna, akkor felkeresnétek az exeteket lelki segély reményében?

Figyelt kérdés

Pl. ha ne Adj Isten meghalna az egyik családtagotok, vagy tényleg valami olyan történne, ami nagyon földhöz vágna még pluszban.

Ha igen, akkor mennyi idő után?

2018. márc. 10. 23:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2018. márc. 10. 23:37
 2/18 Zoli780806 ***** válasza:
ha már nincs köztetek semmilyen kapcsolat, akkor ne keresd fel
2018. márc. 10. 23:37
 3/18 anonim ***** válasza:
Szia. Leírok valamit ezzel kapcsolatosan privátban, ha kíváncsi vagy rá kérdező. 25/N
2018. márc. 10. 23:38
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legrosszabb, amit valaki saját magával megtehet.

Ilyenkor mindig fölmerül bennem, hogy aki ilyet kérdez, annak nincsen egyetlen olyan rokona sem, akihez fordulhat, urambocsá' aki ismerte eléggé az elhunytat is, meg őt is ahhoz, hogy az erőgyűjtéshez elég vigaszt nyújtson?

2018. márc. 10. 23:39
 5/18 anonim ***** válasza:
6%
Én ilyen vagyok, félévente valami mindig a padlóra küld, olyankor ráírok az exemre, de nem rinyálok neki. Amint visszaír mindig megbánom, hogy minek kellett, pedig nem ír rosszat, általában, hogy hiányzom neki, meg hogy szeret és hogy ne tiltsam le többé. Konkrétan 2 éve megy ez... tudhatná, hogy mindig vissza tiltom. Olyan bonyolult vagyok. :)
2018. márc. 10. 23:39
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

Saját magaddal szembeni tiszteletlenség ez. A múlt az múlt, nem jó fantáziálni róla, mert lemaradsz a jelen eseményeiről. Itt élj a mostban, ne a nosztalgiákban! Ha nincs közötök egymáshoz, akkor teljesen felesleges cselekedet ez. Mindig kell egy indok, hogy így járjanak el sokan, igaz? Fura. Normális embernek vannak barátai, kollégái, családja, akivel ezt ilyen esetben megbeszélhetné. Számomra az ex lenne az utolsó, akit felkeresnék. Vannak, akik szeretnek megfürdeni a múlt béklyóiban...

#5: csak döntésképtelen érzelmi csecsemő vagy, nem bonyolult. :)

2018. márc. 10. 23:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem. Az ex ügye le van zárva, vagyis nincsen közünk egymás életéhez. Ha bármi trauma ér, akkor van egy-két barát, aki meghallgatna, de erre sem tartok igényt.
2018. márc. 10. 23:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
mindenki megmondta a tutit főleg csizma
2018. márc. 10. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Egyébként is tőle várnám a legkevesebb lelki segélyt.
2018. márc. 10. 23:56
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Minek, hogy röhögjön rajtam?
2018. márc. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!