Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Szakitottam a barátnőmmel 5 év után, mert már nem vagyok szerelmes belé, majd kértem tőle. 1-2 hetet hogy átgondoljam jól döntöttem e, aztán közöltem vele hogy ez mégis kevés idő , így hagyjuk, mert nem akarom hogy pár hónap múlva ismét szakitanom kelljen Vele! Ő nagyon szeret engem, én is mint embert egyébként, de már nem úgy mint régen!
Mit gondoltok, mi lenne a helyes döntés ?
"Mert már nem vagyok szerelmes belé"
Arra válaszolj kérlek,hogy te belé vagy a szerelembe vagy szerelmes?
A szerelem normális esetben átalakul szeretetté. Millióból egy ahol életük végéig szerelemmel szeretik egymást. És sajnos sok akik megutálják, megunják a másikat.
Szerintem nem volt okos döntés, bár te tudod hogy ez mit jelent. Ha már nem vonz testileg, idegesít hogy ott van, úgy érzed megfojt a kapcsolat, akkor jól tetted.
Az, hogy a szerelem elmúlt, várható volt.
De megvan-e a rajongás a lényéért? Vonz testileg, lelkileg?
Mit jelent neked az, hogy mint embert szereted? Mi számodra a szerelem?
Azzal tisztában vagy, kérdező ugye, hogy a szerelem soha, egyetlen esetben sem tart örökké?
Azt kéne eldöntened, hogy mit akarsz? Megállapodni valaki mellett, akkor tudomásul kell venni, amit fentebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!