Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akar ez jelenteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez jelenteni?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom hogy már nem szerelmes belém és így ez nem megy tovább stb stb. Ugyanúgy beszélgetünk , keressük egymást , és azt mondta időt kér hogy jól döntött e . Most ez mi akar lenni? Összetört teljesen most meg reményt kelt???? Mit gondoltok??
2018. febr. 20. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Már mindegy mit mond... Tudnál hinni neki, hogy később nem fog megint rájönni a hiszti?
2018. febr. 20. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vonja le szépen a tanulságot a történetből. Tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes újrakezdeni, nem vezet sehova.
2018. febr. 20. 23:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy baromira szerelmes vagyok belé... egyszerűen nem tudok nélküle élni, ő a mindenem. De tényleg ha újra megcsinálja ezt velem? Nem tudom mit gondoljak..... 😢😢
2018. febr. 20. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj...de egy ember nem olyan,mint egy pulcsi,ami ha vèletlen nem jó, inkább visszaviszed a boltba..a döntéseinknek súlya van. Nagyon kényelmes dolog így talonban tartani a másikat. De szerintem Te nem ezt érdemled attól,akit ennyire szeretsz....
2018. febr. 20. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen szünetkérő, "nem tudom mit érzek" szövegek a legmegalázóbb érvek. Érzelmek hiánya miatt eldobni azt, akit addig állítólag szeretett.

Ha veled akar lenni, akkor szeret akkor is, ha épp nem érez semmit érzelmileg. Nem kell lángolóan szerelmesnek lenni ahhoz, hogy valakihez ragaszkodj, és vele akarj lenni. Főleg fura, hogy egy férfi mond ilyet egy nőnek... Érdekes.

2018. febr. 20. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos benne, hogy gyorsan meglesz a másik csaj, akit kinézett. Addig egy kis egészségügyi szex jó lenne.

Ne alázd meg magad azzal, hogy szakítás után is hűségesen várod, hogy meggondolja magát. Lépj tovább! Egy fájdalmas szakítás elég.

2018. febr. 21. 05:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki szünetet kér, az időt akar nyerni...de egy kapcsolatban, a szerelemben ez nem értelmezhető, mert ott már valami "baj" van. A legtöbbször vezető gyávaság, a tetteim következményének nem vállalása... szerintem jobb, ha elkezded elfelejteni.
2018. febr. 21. 09:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Én már abszolút nem tudok éppésszel gondolkodni , és nem látom tisztán a helyzetet. Teljesen kilátástalan minden :(
2018. febr. 21. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!