Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit akar jelenteni? Erez valamit irantam meg mindig, csak csak tenyleg azt akarja hogy felejtsuk mar el egymast orokre?!
Figyelt kérdés
Tobb mint 1 honappal ezelott szakitani akart velem a baratom, de en addig-addig konyorogtem es bogtem neki amig vegul azt mondta jo legyen, ne szakitsunk. Par napig el is huztuk ezt az egeszet, jol megvoltunk, aztan egyrol a kettore megis bejelentette hogy szakitunk. En akkor mar nem konyorogtem neki, csak annyit mondtam hogy jo legyen. (minek konyorogjek? ami nem megy ne eroltessuk. gondoltam magamban.) Ez kb. 2 hete tortent ez a szakitas. En nem is keresem Ot, tiszteletben tartom a donteset, felfogtam hogy tenyleg vege. (kulonben 3 evet voltunk egyutt) Aztan egyik este a kozos haverunkkal talalkoztam, es a haverjai elott "lebuktam" hogy en "maris" a haverja mellett ulok a kocsiba. Aznap este osszefutott az exem a masik kozos haverunkkal, akivel elkuldette az egyik konyvem ami nala maradt, annak a haveromnak akivel epp voltam, hogy O majd oda adja nekem. Ja es azt uzeni nekem hogy k**va. Nem foglalkoztam vele meg akkor sem, nem erdekelt hogy ezt mondta rolam. Nem ertettem mi ez a nagy felhaborodas, hiszen nem haragban valtunk el, es ha feltekeny lenne akkor sem tudom mi oka, hiszen O akart szakitani es amugy sem volt semmi koztem es a haverom kozt, csak ultem mellette a kocsiba. Masnap az exem ram irt az egyik kozossegi oldalon hogy minden kozos kepunket toroljek le. En szepen le akartam terelni hogy most nem erek ra. Erre az volt a valasza hogy Ot k***ara nem erdekli mikor erek ra, h**ye liba, felreb**zo. Irtam neki hogy egyszer sem b**ztam felre a kapcsolatunkba es mert a kozos baratunkkal talalkozok az meg nem jelenti azt hogy volt koztunk valami. O azt irta erre hogy miatta megk**hat 100x is az sem erdekelne. Mire en: akkor most miert is irogatsz, ha nem erdekel? O: hogy vedd le a kepeket, ertetlen. Utoljara irtam neki hogy majd leveszem ha en ugy akarom, szia. Ezzel lezarult a beszelgetesunk. Ma ismert ram irt, hogy ami nalam maradt poloja azt adjam neki vissza meg ma. Nem ertem miert volt este 8 orakor fontos az az egy darab poloja hogy egybol eljojjon erte. Szerintetek most ez mit akar jelenteni? Erez valamit irantam meg mindig, vagy ezzel tenyleg azt akarja hogy felejtsuk mar el egymast orokre?!2015. nov. 8. 22:08
1/5 Clark Kent.. válasza:
Miért nem őt kérdezed meg?
Szerinted mi belelátunk mások fejébe?
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy csak*
2015. nov. 8. 22:09
3/5 A kérdező kommentje:
ha elolvasnad talan ertened.
2015. nov. 8. 22:10
4/5 Clark Kent.. válasza:
Kérdezd meg, hogy mit jelent.
5/5 anonim válasza:
Semmit nem jelent, egyszerűen végleg ki akar törölni az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!