Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy bírjam ki hogy ne hivjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy ne hivjam fel, ne keressem?

Figyelt kérdés
26/F
2018. febr. 14. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Csörögj rá úgy 5 percenként, ha felveszi, ígérj meg neki mindent, fenyegesd öngyilkossággal, stb. Közben akár meg is tippelheted, hogy sikerül-e neki elküldenie a csipába még mielőtt letiltaná a számod :D

Ha esetleg nem lenne az életedben elég elpazarolni való idő erre, akkor meg egyszerűen rakd helyre a golyódat, aztán keress egy olyan csajt, aki örül neki ha felhívod

2018. febr. 14. 09:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem pont helyén vannak a golyóim. Nem attól férfi a férfi ha minden csajra rá megy és meg dug.a hanem aki küzd a szerelméért, legalább addig míg úgy látja van esély.
2018. febr. 14. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell mindet megdugni. Oda nyomkodd, ahol szívélyesen fogadják...vágod... :D
2018. febr. 14. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Vágom
2018. febr. 14. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Probald meg lekötni magad es probald meg tudatositani magadban, hogy vege. En is ezt csinalom, sajnos fel évig remenykedtem de mar nem tudok. Randizas meg pasizas meg mindig nem megy de mar könnyebb azert nélküle. Az idő segít :) Nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy folyton remenykedtem es mindent jelnek vettem de mar rájöttem hogy felesleges. Ezeket probald tudatositani magadban es könnyebb lesz. Sok sikert! :)

20/L

2018. febr. 14. 09:37
 16/18 zuzuki ***** válasza:
100%
Tényleg az este a legrosszabb.:) Folyamatosan bennem volt a kép,hogy a gyönyörű csajom egy másik fazonnal ke.él,nem tudtam aludni emiatt.Felébredtem mentem az erkélyre éjjel cigizni,néztem a csillagokat.Megőrül az ember.Bas.ott szar érzés,pedig már 27-28 voltam és mint valami hülye tini.Nem tudtam kiverni a fejemből.Szó szerint fájt belül.Gusztustalan érzés.
2018. febr. 14. 09:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Na ja. Rohadt egy érzés
2018. febr. 14. 09:51
 18/18 zuzuki ***** válasza:
Nem irigyellek apa.Nem kell sok,ha mondjuk Te is olyan érzelmes faszi vagy mint én,akkor három-négy hónap.Na most ez nem azt jelenti,hogy utána minden happy,de már nem érzel késztetést,hogy jól lejárasd magad a telefonon.Ezt valahogy bírd ki!
2018. febr. 14. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!