Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legnagyobb csalódásod, amikor rájöttél, hogy ez nem az az ember akinek hitted?
Én magam. Azt hittem, a közel 50 (ám csupán félseggel megült) kapcsolatom elég ahhoz, hogy bárkit megszerezzek és megtartsak, ha azt szeretném. Ám életem (első) nagy szerelme fél év után kiszeretett belőlem. Nem voltam képes megtartani a szerelmét. Akkor tanultam meg, hogy ha elhagynak, vagy megcsalnak, nem a másikat kell hibáztatni. Nem ő a büdös qrva, hanem én tudok keveset, én vagyok kevés neki valamilyen téren.
És azt is akkor tanultam meg, hogy a legszebb, a legnagyszerűbb szerelmet is ápolni kell, különben óhatatlanul elsorvad.
Néha látom a FB-on. Azóta már a harmadik férjét fogyasztja, de (noha én magam sok-sok éve boldog házasságban élek) időnként még ma is felsajdul az emléke, és elgondolkodom azon, mi lett volna, ha annyit tudok a párkapcsolatról a női lélekről, mint most.
Igaza van Moldovának. A világ legnagyobb üzlete lenne, megvenni egy embert annyiért, amennyit ér, és eladni annyiért, amennyire tartja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!