Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legnagyobb csalódásod, amikor rájöttél, hogy ez nem az az ember akinek hitted?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelmi csalódásról nem tudok beszámolni,szerintem sokkal durvább,ha a legjobb barátnőd ver át!Többször rajta kaptam,h próbált lehúzni pénzzel,és mindig olyankor,amikor kiszolgáltatott helyzetben voltam,pl kórházban v szüleim halála után,amikor megjátszotta,h olyan vagyok neki mint a testvére,és úgy is viselkedett.Miután kiderült,még én éreztem magam szarul,h számon kértem rajta,és még akkor is próbált a szemembe hazudni!Na ebből lett elegem,és egy perc alatt megszüntettem vele minden kapcsolatot,és véget vetettem25éves"barátságnak"!Ő szarabbul járt,mert sose dolgozott,és miután én sok pénzt örököltem Drága Szüleimtől,valszeg arra számított,h abból ő is nyerészkedik,de hát én annál nagyobb sóher vagyok,így is túl sokba került nekem ez a "barátság",de szerencsére időben észbe kaptam,viszont azóta senkiben nem tudok megbízni!
2018. febr. 12. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
1 év után szünetet kért az akkori barátom aztán váratlanul átmentem hozzá és egy nővel, kézenfogva sétáltak az utcán velem szemben, akivel már 1 hónapja párt alkottak. Majd aztán pár hét múlva sírva hívott fel, hogy beszéljük meg, mert nem kell neki az a lány. Találkoztam vele, kérdezgettem őt, hogy ezt mért kellett, mire volt jó stb. veszekedés alakult ki köztünk és a vége az lett hogy nekem esett ököllel vert meg ehhez hasonlók. Eléggé meglepődtem a történteken. 😅
2018. febr. 13. 21:41
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Én magam. Azt hittem, a közel 50 (ám csupán félseggel megült) kapcsolatom elég ahhoz, hogy bárkit megszerezzek és megtartsak, ha azt szeretném. Ám életem (első) nagy szerelme fél év után kiszeretett belőlem. Nem voltam képes megtartani a szerelmét. Akkor tanultam meg, hogy ha elhagynak, vagy megcsalnak, nem a másikat kell hibáztatni. Nem ő a büdös qrva, hanem én tudok keveset, én vagyok kevés neki valamilyen téren.

És azt is akkor tanultam meg, hogy a legszebb, a legnagyszerűbb szerelmet is ápolni kell, különben óhatatlanul elsorvad.

Néha látom a FB-on. Azóta már a harmadik férjét fogyasztja, de (noha én magam sok-sok éve boldog házasságban élek) időnként még ma is felsajdul az emléke, és elgondolkodom azon, mi lett volna, ha annyit tudok a párkapcsolatról a női lélekről, mint most.

Igaza van Moldovának. A világ legnagyobb üzlete lenne, megvenni egy embert annyiért, amennyit ér, és eladni annyiért, amennyire tartja magát.

2018. febr. 14. 12:14
 14/23 Panás válasza:
Én nagyon sokáig azt hittem, hogy Micimackó fiú.....
2018. febr. 17. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:
A nagy szerelmem folyamatosan flörtölt mellettem, bármit tettem, kevés volt; pénzben mérte a boldogságot; egyik pillanatban imádott, másik pillanatban az ajtón kívűl találtam magam, 10-szer, pár év alatt. Aztán a végén jól átb...ott, a szemembe hazudott, szerelmeskedett velem; aztán benyögte, hogy két hete megismerkedett valakivel, akivel csodás minden és én a közelébe sem érhetek; majd rámszabadította a lovagot és együtt osztottak ki, hogy micsoda szaralak vagyok.:) Ezt nehezen dolgoztam fel.(A fickó eltartja, ez az elfogadás jele a csajnak, bár legalább jó ronda a fickó, remélem, hogy együtt öregszenek meg.)
2018. márc. 19. 14:34
 16/23 anonim válasza:
Mikor nem sokkal az 5 éves évfordulónk előtt szakított velem a párom a születésnapomon. Kiderült hogy egy másik lány van a dologban akit neten ismert meg kb. egy hónapja de még élőben nem is látta. A lány nem tudott rólam.
2018. márc. 19. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Uh. Utolsó, utána nem ment teperni hozzád? Remélem lealáztad.
2018. márc. 19. 15:30
 18/23 anonim válasza:
Nem jött szerencsére. De azóta láttam, nem úgy nézett ki mint aki fürdött akkor józanodott és szerintem a pián és a cigin kívül nem foglalkozik mással de ez már nem az én gondom. :)
2018. márc. 19. 19:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, csak nyertél vele:)
2018. márc. 19. 20:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
2 évig voltunk együtt nagyjából az utolsó félév minden napja arról szólt ,hogy veszekedtünk én a szakításkor döbbentem rá mit vesztettem (elvakított a kétségbe esés) aztán mostanában tisztult ki a kép (7 hónap után ) hogy semmit sem vesztettem mert csak lehúzott érzelmileg is meg anyagilag is. Most szilveszter előtt 2 hetet újra találkozgattunk én úgy voltam vele megpróbálom újra hátha összejön aztán kb 3 napja jött össze egy csávóval akivel azon a sziveszteren ismerkedett meg amin én is ott voltam. Persze mondta hogy csak barátok meg stb de megláttam hogy kapcsolatban onnantól kezdve megírtam neki a magamét és megszűnt számomra létezni . (Ennek annyi előzménye van hogy megígérte várni fog rám ugyanis én külföldre jöttem dolgozni hiszen otthon eladósodtam. 2 hónapig tudott várni ennyit róla) most segít nekem a távolság és innentől leszarom mert nagyon csúnyán hátba szúrt. A kapcsolatról pedig annyit mint mondtam 2 évig voltunk együtt és megakartam kérni a kezét illetve sokat beszéltünk gyerekről és én terveztem is. Minden bánatát kisírta nekem én pedig mindig mellette voltam és segítettem aztán ez a hála. Akkor persze nagyon fájt de most már egyre jobb. Jah és annyit hogy nem bántani akarom de kaphattam volna nála 100x szebb nőt de mégis csak ő kellett. Hát most már mindegy . Most nyáron leszek 22 éves még előttem az élet . De legalább az vígasztal hogy jó ronda csávót szedett össze aki legalább egy 10essel idősebb. Remélem majd vissza kapja az élettől amit velem csinált. 22 f
2018. márc. 20. 04:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!