Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legnagyobb csalódásod, amikor rájöttél, hogy ez nem az az ember akinek hitted?
Nyulurfika nagyon aranyos a neved.
Kibeszélt egy régi szerelmének, a kapcsolatunkat, hogy nem szeret már, de tisztel, mindezt úgy, hogy közben már tervezgette a találkozást azzal a lánnyal. Egészen hülyén bukott le...Ráadásul nem is ez fájt, hanem az, hogy a lány nyilvánvalóan csak játszott vele, igazi flörtölős kishercegnő volt, teljesen hülyére vette a barátomat. Több férfival is járt akkor.
Egyre bunkóbb megjegyzéseket tett. A barátai előtt úgy viselkedett velem, mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz, pedig több éve együtt voltunk.
A hab a tortán az volt, amikor az általam megszervezett kettesben töltött nyaralásunkon azt mondta, hogy én csak el****om a nyaralását, mert így, hogy ott vagyok vele, nem tud nagymellű pultos lányokkal ismerkedni... Elméletileg viccnek szánta. Kacagtam. -.-
Szerencsére nem sokkal utána szét is mentünk.
Amikor már nyeregben van egy kapcsolat (nem pár hónapos). Értsd ez alatt, hogy egy hullámhosszon vagytok minden téren, már mindketten el akartok köteleződni (eljegyzés és utána házasságban is tökre egy véleményen vagytok, mikor, hogyan stb.) és úgy beszéltek a gyerekvállalásról (ilyen meghitten style), hogy egyikőtök sem már poénosan mondja/vagy a másik hőköl vissza, hanem már TERVEZTEK azzal, hogy nagyobb plészt bérelni, hogy a gyerek is elférjen majd. stb....
Minden 'bódottá, aztán a párod az új munkahelyén meg belehabarodik egy pasiba és borul minden... True story, been there :| Az volt talán a szerencsém, hogy még "időben" jött ez a pofon, ha már gyerek van, akkor nagyobb a gáz!
1. Amikor a születésnapomon jelentette be, hogy már egy ideje félrekúr a legjobb haverommal
2. (Másik ember) Aki elhittette velem, hogy valamennyire is értékes ember vagyok majd pont ennek ellentmondva karácsony előtt kidobott indok nélkül. Kiderült hónapok óta csalt ő is minden szutyokkal aki létezik a világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!