Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legnagyobb csalódásod, amikor rájöttél, hogy ez nem az az ember akinek hitted?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 15:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
A Télapó.
2018. febr. 10. 15:30
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Nyulurfika nagyon aranyos a neved.

Kibeszélt egy régi szerelmének, a kapcsolatunkat, hogy nem szeret már, de tisztel, mindezt úgy, hogy közben már tervezgette a találkozást azzal a lánnyal. Egészen hülyén bukott le...Ráadásul nem is ez fájt, hanem az, hogy a lány nyilvánvalóan csak játszott vele, igazi flörtölős kishercegnő volt, teljesen hülyére vette a barátomat. Több férfival is járt akkor.

2018. febr. 10. 15:42
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik exem megcsalt egy nálam sokkal csúnyább és butább csajjal (pedig én se vagyok se szépségkirálynő se túl nagy ész :D ). Ekkor derült ki számomra, hogy nem is imád ahogy mondja és hogy rettentő hazug, lehet, hogy sose mondott nekem igazat. Kiderült, hogy nem is az az ember akinek mutatta magát. Minden hazugság volt ami elhagyta a száját. Nem volt képes senkit szeretni csak magát, önző volt. Én pedig azt hittem, hogy nála kedvesebb és jobb embert nem is ismerek. :D
2018. febr. 10. 16:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó ezeket olvasni... És mennyi ilyen van, vagy még ezerszer rosszabb. Hihetetlen, hogy az érzés, aminek arról kéne szólnia, hogy a másiknak adod a lelked teljesen, nem csak egy szeletet adsz magadból, mennyire önzővé tesz. A szerelem önző dolog.
2018. febr. 10. 17:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyre bunkóbb megjegyzéseket tett. A barátai előtt úgy viselkedett velem, mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz, pedig több éve együtt voltunk.

A hab a tortán az volt, amikor az általam megszervezett kettesben töltött nyaralásunkon azt mondta, hogy én csak el****om a nyaralását, mert így, hogy ott vagyok vele, nem tud nagymellű pultos lányokkal ismerkedni... Elméletileg viccnek szánta. Kacagtam. -.-

Szerencsére nem sokkal utána szét is mentünk.

2018. febr. 10. 17:52
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már nyeregben van egy kapcsolat (nem pár hónapos). Értsd ez alatt, hogy egy hullámhosszon vagytok minden téren, már mindketten el akartok köteleződni (eljegyzés és utána házasságban is tökre egy véleményen vagytok, mikor, hogyan stb.) és úgy beszéltek a gyerekvállalásról (ilyen meghitten style), hogy egyikőtök sem már poénosan mondja/vagy a másik hőköl vissza, hanem már TERVEZTEK azzal, hogy nagyobb plészt bérelni, hogy a gyerek is elférjen majd. stb....

Minden 'bódottá, aztán a párod az új munkahelyén meg belehabarodik egy pasiba és borul minden... True story, been there :| Az volt talán a szerencsém, hogy még "időben" jött ez a pofon, ha már gyerek van, akkor nagyobb a gáz!

2018. febr. 10. 17:54
 7/23 anonim válasza:
100%

1. Amikor a születésnapomon jelentette be, hogy már egy ideje félrekúr a legjobb haverommal

2. (Másik ember) Aki elhittette velem, hogy valamennyire is értékes ember vagyok majd pont ennek ellentmondva karácsony előtt kidobott indok nélkül. Kiderült hónapok óta csalt ő is minden szutyokkal aki létezik a világon

2018. febr. 10. 18:00
 8/23 anonim ***** válasza:
26%
Mikor egy nagyon kedvesnek tűnő lány nem akart még megismerni sem, mikor elmondtam, hogy szeretem, többet nem is szólt hozzám (első szerelem).
2018. febr. 10. 18:08
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Parom eloadasa szerint nagyon vallasos volt, igy miutan felvettem a vallasat a legjobb baratnomhoz koltoztem 1 hetel az eskuvo elott hogy keszuljunk ra, es mivel mar nekem is van a vallasom ne tortenjen koztunk semmi. Kiderult ( unokatesoja mondta el) hogy 2 lany is megfordult a lakasunkba egyertelmu okokbol.. amig ugye en legjobb baratnomnel az eskuvore keszulodtem.
2018. febr. 10. 23:44
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Az amikor egy kollégám akit 15 éve ismertem és évekig 1 szobában dolgoztunk (illetve én dolgoztam ő nem annyira) keze is benne volt abban hogy kirugtak. Pedig 2 héttel korábban még javában barátozgatott, de hát patkányok mindenhol vannak.
2018. febr. 11. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!