Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másra is volt már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra is volt már ilyen hatással a szakítás?

Figyelt kérdés

Elég fájdalmas szakítás volt számomra. A barátnőmnek szerintem egyáltalán nem fájt, sőt egy hónap nem telt el és már mással volt.

Annyira megvisel az egész, hogy soha többé nem merek párkapcsolatot létesíteni, félek megélni még egy ilyen fájdalmas szakítást. Inkább vállalom, hogy egyedül legyek örökké, csak ezt többet ne.

Kb. olyan ez, mintha életedben először ülnél repülőn, a repülő lezuhanna, valami csoda folytán túlélnéd, és utána többé nem mernél repülőre szállni.

Éreztél már így?

2018. febr. 2. 16:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sőt, gyomorrontásom is volt már, mikor egész éjjelt a wc-n töltöttem, mégis ettem utána újra.

Mennyi ideig voltatok együtt?

Mikor volt a szakítás?

Pszichológussal beszéltél már azóta erről?

Remélem tudod, hogy amit érzel, az nem épp egészséges.

2018. febr. 2. 17:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, ez tok normalis. Amennyiben az elejen vagy es meg friss.. ha evek teltek el , na akkor lesz nem egeszseges.

el fog mulni amit erzel majd.

2018. febr. 2. 17:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ez, mint a szülés. Közvetlenül utána csak arra emlélszel, hogy mennyit szenvedtél és milyen szörnyű volt, aztán kihevered és inkább azok az emlékeid jönnek elő, hogy milyen jó volt, hogy valaki szeretett stb, és idővel majd megérik benned, hogy új kapcsolatot szeretnél.
2018. febr. 2. 17:16
 4/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem egészséges. Arra rájöttem, hogy a személyiségemben keresendő, hogy miért visel meg így.

10 hónapot voltunk együtt. 3 hónapja szakítottunk. Első barátnő volt. Pszichológussal is rendszeresen konzultálok. Monogám típusnak tartom magam. Sose vágytam arra, hogy több barátnőm legyen életem során. Mindig azt akartam, hogy legyen egyetlen egy, de azzal életem végéig legyek. Úgy gondoltam így is lesz, ő az igazi. A barátnőm többször mondott olyanokat, hogy megállapodna mellettem, majd idős korunkban így meg úgy, stb. Sose éreztem magam annyira boldognak, mint a vele töltött idő alatt, nagyon beleéltem magam az egészbe. Továbbá ezt találtam a kötődési formákról:

[link]

rám a szorongó kötődési stílus a legjellemzőbb.

2018. febr. 2. 17:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 1 éves kapcsolat után 3 hónappal szerintem még természetes, hogy magad alatt vagy.

Nagyszerű, hogy konzultálsz pszichológussal, kövesd az ő tanácsait!

Idővel jobban fogod érezni magad. A szakítás is egyféle gyász, időt kell neki hagyni, aztán egy idő után fel tudod dolgozni.

Sok sikert kívánok ehhez!

Hány éves vagy egyébként?

2018. febr. 2. 17:29
 6/18 A kérdező kommentje:
A pszichológust nem azzal kerestem meg, hogy ebből segítsen kilábalni, hanem azzal, hogy vissza akarom szerezni őt.
2018. febr. 2. 17:33
 7/18 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok.
2018. febr. 2. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ,csak én 1 több éves kapcsolatot zártam le kb 7 hónapja....még most is nagyon nehéz ,de az idö segít. Van rosszabb ,jobb időszak, Az a lényeg, hogy ne hagyd el magad ;) Majd az idő megold mindent....
2018. febr. 2. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
25 évesen, "10 hónapot voltunk együtt. 3 hónapja szakítottunk. Első barátnő volt." Késön érö tipus lehetsz. Nagyon késön!
2018. febr. 2. 18:13
 10/18 A kérdező kommentje:

"Késön érö tipus lehetsz. Nagyon késön!"

Ezt kifejtenéd bővebben?

2018. febr. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!