Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fel lehet valahogy vidítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet valahogy vidítani egy pasit, akit most dobtak?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom pár hete szedett fel valami csajt, életében először... egy nála 4 évvel fiatalabb lányt, online ismerte meg közös ismerős által, sokáig beszélgettek, 1-2-szer találkoztak, aztán a csaj, dobta, mert talált mást...

Szóval most a srác teljesen maga alatt van, nagyon nehezen beszélget lányokkal rajtam kívül, végre úgy érezte sikerült, erre ezt kapja... pedig nagyon okos és kedves pasi, megérdemelne egy normális barátnőt.

Hogy tudnám felvidítani?

Mi esne ilyenkor jól egy pasinak?

Mikor ilyesmi miatt szomorúak vagytok, olyankor mi esne jól egy baráttól?

24N

2018. febr. 1. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2018. febr. 1. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Legyél Te a barátnője.
2018. febr. 1. 15:02
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Mint írtam, "jó barátom", ennyi, nem több.

2. Van vőlegényem.

3. A kérdésben szereplő srác a másodunokatesóm mellesleg.

Szóval van olyan ötlete valakinek, aminek nem része, hogy feküdjek le vele? :D

2018. febr. 1. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
beszélgess vele.
2018. febr. 1. 15:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Azt csinálom, de nem tudom, mivel deríthetném jobb kedvre :(

2018. febr. 1. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, akkor sehogy. Majd túl lesz rajta. Amúgy miért érzed feladatodnak, hogy felvidítsd? Az a szomorú igazság, hogy nem Te vagy a felelős mások lelkiállapotáért. Elég a srácnak a maga baja, nem kell, hogy Te is gyötörd az elvárásaiddal. (Legyen jobb kedvű). Foglalkozz inkább a vőlegényeddel. Ez a "nagyon jó barátom a fiú" nagyon vékony jég, óvatosan ugrálj rajta. 2es voltam.
2018. febr. 1. 15:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Te nem szeretnéd, hogy a barátaid ne legyenek depressziósak?

Mi az, hogy "elvárás"? Jézusom, már segíteni se lehet, mert abból is az jön le, hogy elvárásaim vannak? :D

Vékony jég? Annak, hogy a ROKONOM, melyik része nem világos? :D

2018. febr. 1. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Beszélgess vele, hallgasd meg, amikor kell és próbáld bíztatni... esetleg megpróbálhatsz valamilyen programot is szervezni, ami kikapcsolja az agyát.
2018. febr. 1. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:

mond neki, hogy már a gyakorin is megkérdezted mivel segíts neki de nem jutottál sokra :)

inkább hagyd had gyászoljon

2018. febr. 1. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, sokkal többre mész, ha egyszerűen elfogadod az érzèseit. A férjem is hajlamos magába fordulni, ha valami nem sikerül. Egy időben én is próbáltam felvidítani. Aztán egyszer felvilágosított, hogy ő bizony elvárásnak élte meg a vidítási kísérleteimet. Mintha neki nem lennének jogai az érzéseihez. Lehet, hogy a haverod nem így érzi, de érdemes tisztázni, hogy NEKI mi a jó. Nálunk az működik, ha egyszerűen elfogadom, hogy szar kedve van az embernek. Szépen kivárom, amíg összeszedi magát. Nem egy élmény a búvalbélelt képét nézni, de tudom, hogy túl leszünk rajta.
2018. febr. 1. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!