Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtök szakítana veletek, mert nem érzi már boldognak magát, de még megvan a szerelem és pár nap múlva megkeres, hogy nem bírja nélkületek és inkább oldjátok meg valahogy mégis, visszafogadnátok?
És ha megpróbálta megbeszélni többször is, csak te nem hallgattad meg?
Nem a tini kapcsolatokra gondolok. :)
Nem. Felnőtt ember nem dobálózik szavakkal. És utána nem vonja vissza.
Szórakozzon más érzéseivel! Vagy gondolod, hogy neki nem fájt, mikor szakítottál?
ha nem hallgattam meg, oka volt.
vagy
ha nem hallottam meg, oka volt.
ha nem boldog, miert nem birja nelkulem?
miert szakitott, ha meg szeretne oldani?
egyes szam harmadik szemelyben es felteteles modban beszel magarol es egy megtortent esemenyrol egy anonim oldalon.
"Nem a tini kapcsolatokra gondolok. :)"
Mert mondjuk volt egy ilyen válasz, amiben azt írta valaki, hogy reméli nem a tini kapcsolatokról beszélek, ahol indulatból szakítanak?
Amúgy nem tudom ti mennyire vagytok érzelmesek, de van olyan, hogy nagyon szerelmes valaki csak sajnos nem boldog és nehéz túl lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!