Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja nemet mondtam a közeledésére, most mégis beszélgethetek vele barátilag?
Neten ismertem meg, és igen csak megértettük egymást, skypoltunk is sokat. S tényleg úgy éreztem h igazi megértő fiúbarátra leltem. másfél hónap után találkoztunk. Ekkor rájöttünk, h jelentős vonzalom van köztünk. S ő belemenne a távkapocsolatba, de én nem. Nekem szenvedés lenne h csak jó esetben hetente látom. Így elbúcsúztunk egymástól. nem is írtunk egymásnak. Azóta volt egy kéttségbeesett probálkozásom egy másik fiúval, akivel végül szakítottam, mert a másik srác járt állandóan az agyamban. S a tisztesség azt diktálta h ne ámitsam tovább.
nagyon hiányzik a netes srác. s barátként szükségem van rá. Ráírhatok? Egyáltalán visszafogadna barátként, vagy mindig többet akarna?
19L
Hagyd mar szegény fickót...úgy venné,hogy mégis csak van esély.
Keress női barátokat és ne szórakozz szerencsétlenel.
Ne legyel onzo. Neked kell baratkent, ja, o meg majd szenved, mint a kutya, amiert igy kezeled. Megis milyen baratsag ez?
Ha nem tudsz vele egyutt lenni, akkor ne zaklasd fel. Keress mas baratokat. Ha meg o hianyzik, es o kell, akkor vallald a tavkapcsolatot. Ez a ket opcio van, mindent vagy semmit, baratsag koztetek mar sosem lesz. Maximum onzo es egyoldalu, ha van egy kis onbecsulese a sracnak, akkor abba bele se menne egyebkent sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!