Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lehet ez? Még nem engedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Még nem engedtem el? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve nem vagyunk együtt a volt párommal. Bár egyszer megpróbáltuk újból, de az csak néhány napig tartott nála. Azóta sincs senkije, bár szeretne. Nekem van párom, szeretem is, de sokadjára ismét elkezdtünk beszélgetni exxel. Megbeszéljük kinek hogy telt a napja,ha kell tanácsot is ad amit a szakításunk óta nem tett, néhányszor szóba jön hogy mi együtt voltunk mert vagy ő hozza fel vagy én, néhány mondat erejéig. Néhány hete van ez hogy ismét beszélünk, azóta minden nap vele álmodok. Ha beszélünk jól érzem magam, könnyebbnek tűnik minden. Viszont ismét rengetegszer elsírom magam,mint mikor elhagyott és nem akart velem szóba állni sem. Zavarosak az érzéseim iránta. Érzek hiányt, szeretetet, de újra érzem azt a hónapokig tartó fájdalmat is amit a szakítás után éreztem.Nem sikerült még elengednem őt? Ha így van, hogyan tegyem?
2018. jan. 23. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy most egy ideig nem szeretnél vele se beszélni se találkozni mert rendbe akarod tenni vele a dolgokat.

Pont az erősíti az egészet hogy még mindig beszélsz vele.

2018. jan. 23. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
*mert rendbe akarod magadban tenni a dolgokat
2018. jan. 23. 22:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^ :)
2018. jan. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!