Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az érzés szakítás után? Mit tehetnék, hogyan tovább?
2 évet voltunk együtta barátommal, de nagyon sokszor szakítottam már vele,mert nem tisztelt, nem kezelt nőként, regetegszer mondtott rám negatív jelzőket. Nem vette figyelembe h én mire vágyom,mindig én elégítettem ki a kívánságat. Sütöttem,főztem neki,mindig a kedvábe akartam járni, de nem értékelte ezeket, természetesnek vette és úgy gondolta, én nem adtam neki sokkal többet,mint ő nekem...Pedig én csak romantikára, bókokra, odafigyelésre és néha legalább egy szál rózsára vagy valami sajátkészítésű meglepetésre vágytam. Mindig mondta h változtatni fog és újrakezdtük, de max 1 hétig volt jó és kezdődött minden elölről. Tegnap véglegesen szakítottam a barátommal, de most nagyon rossz. Nekem 2 barátnőm van össz-vissz és velük is nagyon ritkán találkozom. Hihetetlenül egyedül érzem magam és úgy érzem már soha nem lesz senkim, mert az önbizalmam is elvesztettem ebben a kapcsolatban. Lehet h gyerekes, hogy ugy gondolom nekem már senkim nem lesz, de tényleg ezt érzem. Nektek volt már ilyen, ha igen,mennyi idő után múlt el? Félek attól,hogy megpróbálom ismét ezt a kapcsolatot, mert nagyon rossz egyedül...Segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve :(
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!