Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar találkozni velem?
2 hónapja szakítottunk több év után. Azt mondta, már nem biztos, hogy szerelmes belém. Ennek ellenére nem akart szakítani, én mondtam ki. Éreztem is, hogy valami nem stimmel, de azt is, hogy nem az a lényege, hogy már nem szeret, hanem inkább ellaposodott a kapcsolatunk, ő nagyon sokat dolgozott, keveset tudtunk együtt lenni, stb.
Nagyon fájt, mert én még szerettem őt, de elkezdtem azon dolgozni, hogy elengedjem. Már egész jól sikerült, nem gondoltam annyit rá. Erre tök véletlenül összefutottunk. Egyáltalán nem számítottam rá, nagyon kellemetlen volt. Főleg, h már úgy éreztem, jó úton vagyok, hogy elfelejtsem. Elég bunkó voltam vele, éreztettem hogy nem örülök, hogy találkoztunk, de nem szándékosan, csak nem tudtam hirtelen hogy kezelni a helyzetet. Láttam, hogy rosszulesik neki. Aztán furdalt a lelkiismeret, ezért írtam neki, hogy ne haragudjon, nem direkt voltam bunkó. Ő válaszolt, hogy megérti, és szeretne találkozni velem és beszélni. Na erre álmomban sem gondoltam volna. Se karácsonykor, se újévkor, se a szülinapomra decemberben nem írt semmit, meg egyébként sem beszéltünk.
Szerintetek van rá esély, hogy 2 hónap alatt átgondolta a dolgot, és rájött, hogy mégiscsak szeret? Vagy mi másért akarhat egy férfi ilyen helyzetben találkozni? (csak szex kizárva, nem az a típus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!