Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szakítas után egyböl csajokat jelölget facebookon?
Figyelt kérdés
Tegnap szakítottunk 1,5 év együttélés után.Ugy bánt velem mint egy cseléddel, és mindennek nevezett, csak tisztességes nőnek nem.Néha azért éreztem, mintha szeretne..De lehet én lattam rosszul.Az anyja mindig ellenem volt.Tegnap hazalátogatott, én meg közöltem vele, hogy nem bírom tovább mellette..Ő könyörgött, esdekelt, igért fűt-fát, de ahogy haza jött, bunkóbb volt, mint előtte..Az anyjáék igénytelen körülmények között élnek..És a stílusuk is alpári..Az anyja roma nő..Már azt is kezdem érezni, hogy mellettem csak a kényelmet szerette, vagy fogalmam sincs..Volt már,hogy külön mentünk pár napra, de akkor visszasírt..Ujra mar mondjuk nem kezdeném vele..Csak szerintetek ez szeretett engem vakaha is?21 éves srácról beszélek egyébként..2018. jan. 15. 08:11
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szeretett-e, nem voltam ott.
Amúgy gondolom, hogy próbál elfelejteni/féltékennyé tenni.
22/N
2/9 anonim válasza:
Feltekennye akar tenni es ahogy latom, sikerult is neki.
3/9 anonim válasza:
Ha ilyen volt a kapcsolatotok és szakítottál vele - megjegyzem okkal - akkor töröld mindenhonnan, títltsd le. szakíts meg vele minden kapcsolatot és ne érdekeljenek az okok, ne foglalkozz a múlttal. Előre nézz, keress jobb embert és lépj tovább.
4/9 anonim válasza:
Miért azon agyalsz, hogy szeretett-e? Ha már másokkal foglalkozik, akkor nem lényeg. Ami szép volt őrizd magadban, és lépj tovább, nem ő volt az igazi.
5/9 anonim válasza:
Féltékennyé akar tenni, és talán meg is akar alázni téged. Legyél erős, ne fogadd vissza ismét. Csak arra voltál jó, hogy kiszolgáld. Ha valakit szeretünk, nem cselédnek tartjuk, és nem vagyunk bunkók vele.
6/9 A kérdező kommentje:
Raadasul most egy szemet csajjal osszefogva alaznak szarra..😑 mire jo ez??
2018. jan. 15. 11:02
7/9 anonim válasza:
Vannak szükségletei, és ha te már nem vagy, akkor mást kell keresnie... 😃
Ha bele gondolsz,,értheted... nem függ tőled érzelmileg semmilyen szinten, ő úgymond képes az önzetlen odaadásra, ha kell szeret, ha kell, elenged. Így a legjobb, csak így lehet. Aki függ, az bizony elvonási tünetekkel fog küszködni... nem másabb egy emberi kapcsolat iránti függőség, mint egy drog pl.
Főleg a szerelem, ami konkrétan kábítószerként ható hormonokat és vegyületeket szabadít fel.
8/9 A kérdező kommentje:
Hat o aztan onzetlen!sz.r-szapul masoknak...Akkor hagyjon beken, minden formaban!Tudta, h azzal a novel akivel kibeszelt, az az orrom ala dorgoli vidaman, hogy a kedves exem milyen undoritosagokat irt rolam!Es ahogy irta neki a csaj, hogy mutatja nekem, egybol irta az exem a csajnak, hogy van valakid??
2018. jan. 15. 11:21
9/9 anonim válasza:
Szakítás után csak az foglalkozzon az ex magánéletével, akinek leküzdhetetlen mazochista hajlamai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!