Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány exetek ismerősötök jelenleg is a facebookon? 24/F
Egy. Egyszerűen gyorsan elmúlt, mintha nem is történt volna semmi.
Távkapcsolat volt, rengeteget tanult és nem volt ideje eljönni, nekem pénzem nem volt elmenni, egyre ritkábbá váltak az msn/facebook beszélgetések is és végül is úgy lett vége, hogy ki sem lett mondva, hogy vége van, de egyértelmű volt.
Egyik exem és egyik alkalmi szexpartnerem letiltottam.
1 ismerősöm, a többit szakítás után töröltem.
Vele még a facebook előtt jártunk és szakítottunk. :)
Nem beszélgetek egyikőjükkel se sehol.
Hat. A többi hölgyeményt se tiltottam vagy töröltem vagy valami, hanem nem is volt ismerősöm (relatíve későn regisztráltam a facebookra).
Egyikükkel rendszeresen beszélek, nagyjából havi szinten.
A szakításokat meg a facebooktól függetlenül intéztem, nem is értem hogyan került a kérdés mellé ez.
29F
2 exem van, egyik fent volt és maradt is, egyikkel töröltük egymást még mikor tartott a dolog, de ez viharos volt..aztán később le is tiltottam,majd egy év elteltével feloldottam.:D
az elsővel szépen váltunk el,jóban vagyunk időnként beszélünk ott is.
a másodikkal sok csatározás ellenére jóban vagyunk,a tiltás feloldást nem igen vette észre, de személyesen ha összefutunk szoktunk beszélgetni. :)
8 senkit nem tiltok, a mai napig joban vagyok veluk:-)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!