Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hány exetek ismerősötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány exetek ismerősötök jelenleg is a facebookon? 24/F

Figyelt kérdés
Hánnyal beszéltek a mai napig, ti hogy rendeztétek le a szakítást? Van, aki nem tiltotta le az exét vagy a félresikerült randikat?

2016. jan. 23. 23:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy sem az sajnos (vagyis az elsőt nem sajnálom, csak a legutóbbit).
2016. jan. 24. 01:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Két ex közül az utolsót tiltottam véglegesen, mindenhonnan. Hányinger egy nő, én szégyellem magam miatta, hogy képes voltam együtt lenni vele. Minden ismerősét, barátját, barátnőjét, rokonát szemen köpte, utólag tudtam meg mindent, de nem lényeges.

Az első csupán az utóbbi hónapokban regisztrált, nem jelölt be, igazából nem is értem, hogy miért nem, mert régen Iwiwien meg ismerősök voltunk. Megnéztem az ismerőseit, és egyik exbarátja sincs az ismerősei között. Részemről nagy szerelem volt, részéről annyira nem, tehát nekem kéne jobban haragudni azokért, ami megtörtént, de úgy látszik, hogy visszájára fordították a kabátot.

Az ilyen jöttment kapcsolatok közül van két nőismerősöm. Mindössze ismerősök vagyunk, de nem beszélünk soha.

2016. jan. 24. 01:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja az ilyen jöttmentek közül nekem is van jó pár, igaz nem tudom minek.
2016. jan. 24. 01:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Az összes. Több futó kapcsolatom volt, de a komoly kapcsolatomból is ismerősök vagyunk. Mai napig beszélek vele majdhogynem napi rendszerességgel. Barátok vagyunk, de mindkettőnk randizik.

21 L

2016. jan. 24. 03:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Két exem van, mindkettő ismerősöm, egyik sincs letiltva, és egyikkel sem beszélek. Az egyikkel jól zártam le a kapcsolatot (én szakítottam), nincs harag, amúgy is régen volt, így pl. tökre örültem amikor láttam, hogy van új barátnője. A másik egy energiavámpír, elég szemét módon szakított, ott meg annak örülök, amikor látom, milyen unalmas az élete. Én erre használom a facebookot az exeimnél.
2016. jan. 24. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy exem törölt az ismerősei közül, vele nagyon viharosan váltunk el, de annak már jó pár éve és fiatalok voltunk még nagyon. Sok exem ismerősöm a facebookon, senkit nem törlök, mindenkivel kultúráltan váltunk el. Egyiket letiltottam a chaten, mert sajnos rendszeresen írogat és nem csak haverkodni szeretne, hanem nem érti meg, hogy már más valakivel vagyok. Ez megy már 2 éve. Időnként feloldom, mert egyébként nem lenne baj vele, de minden egyes alkalommal, ha részeg engem bombáz üzenetekkel. Összeveszni viszont vele sem szeretnék, mert hogy őszinte legyek picit sajnálom. Két exem van akikkel szoktam még beszélni, mindkettőjükkel havonta kb egyszer-kétszer hogy mi a helyzet a másikkal, kedvelem őket, de ennyi. A többiek ismerőseim ,de nem igazán beszélgetünk, rosszban sem vagyunk.
2016. jan. 24. 11:07
 17/18 Laczkó68 ***** válasza:
4 exem van facen,ebből egyikük huzamos ideig tiltva volt,mert nem tudta elviselni a szakitást,ès állandóan fúrkálta az új kapcsolataimat. A legrègebbi a 4 közül, 25 èvvel ezelött volt a párom,ès csak a házasèletem èvei alatt nem tartottuk a kapcsolatot. A volt nejemmel inkább telefonon intèzztük a gyerekkel kapcsolatos teendők megbeszèlèsèt.
2016. jan. 25. 02:54
 18/18 anonim ***** válasza:
0. Minek lennének ismerősök?
2018. jan. 15. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!