Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hagyjam őt végleg ugye? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam őt végleg ugye? 23N

Figyelt kérdés

Érettségi utáni nyáron kezdődött. A fősuli előtt. Első nagy szerelem, majd az első nagy csalódás. Nagyon csúnya szakítás volt, de én még nagyon sokáig szerettem őt, viszont megszakadt a kapcsolat. Eltelt 5 év. A véletlennek köszönhetően újra elkezdtünk beszélgetni, találkoztunk, elmentünk kajálni, hajnalig chateltünk úgy mint régen. Felvetette hogy próbáljuk meg újra mert ő többet érez. Belementem. Ősszel minden tökéletes volt még. Mostanra viszont visszatért az a stílusa ami annó szakításkor volt. Folyamatosan sérteget, megbánt,mindenbe beleköt, olyan dolgokba is amivel addig semmi baja nem volt, meg akar változtatni. Ma is úgy összevesztünk hogy sírtam. Sajnálom mert ismét elkezdtem többet érezni iránta, viszont néhány hónap leforgása alatt visszaváltozott olyanra amilyen régen volt. Azzal indokolja hogy idegesítem és megunta a hülyeségeim.

Hagyjam őt végleg ugye? Ezt nem lehet helyrehozni??

Csak nem értem miért kezdeményezte a kapcsolat újrakezdését és miért volt újra kedves, figyelmes, vicces... Most meg semmi.

2018. jan. 15. 02:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19, 18-ként kérdem, hogy melyik szavam nem pontos?

Aki sérteget az az az ember, aki azt mondja, hogy unja a hülyeségeidet, és te meg nem érted, hogy ezek a szakítás szavai.

Értem én, hogy szereted, de kb mindenki elmondta, hogy ezzel nagyon rossz úton jársz -- csak sehogy nem akarod tudomásul venni.

Igen, te is hagyd őt végleg, mint ahogy ő is ezt teszi veled.

(és ezzel nem veszítesz semmit, csak úgy mellékesen mondom)

2018. jan. 18. 09:09
 22/22 A kérdező kommentje:

Tegnap este írt, hogy pihent egész nap azért nem válaszolt nekem. Majd kérdezte mi volt tegnap. Nem is gratulált meg semmi. Csak azt nyomta hogy ő végig mellettem volt mindenben.

Az a baj nálam már betelt a pohár,és nem a vizsgás dolog miatt. Csak itt sokan azt nem értettétek meg hogy szeretem, de talán hiba volt az újrakezdés. Ugyanúgy viselkedik mint korábban. Csak akkor elhitette velem hogy én vagyok gyerekes és mindenben én vagyok a hibás. Azóta azért máshogy látom a dolgokat. Sajnos döntöttem...

2018. jan. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!