Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hagyjam őt végleg ugye? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam őt végleg ugye? 23N

Figyelt kérdés

Érettségi utáni nyáron kezdődött. A fősuli előtt. Első nagy szerelem, majd az első nagy csalódás. Nagyon csúnya szakítás volt, de én még nagyon sokáig szerettem őt, viszont megszakadt a kapcsolat. Eltelt 5 év. A véletlennek köszönhetően újra elkezdtünk beszélgetni, találkoztunk, elmentünk kajálni, hajnalig chateltünk úgy mint régen. Felvetette hogy próbáljuk meg újra mert ő többet érez. Belementem. Ősszel minden tökéletes volt még. Mostanra viszont visszatért az a stílusa ami annó szakításkor volt. Folyamatosan sérteget, megbánt,mindenbe beleköt, olyan dolgokba is amivel addig semmi baja nem volt, meg akar változtatni. Ma is úgy összevesztünk hogy sírtam. Sajnálom mert ismét elkezdtem többet érezni iránta, viszont néhány hónap leforgása alatt visszaváltozott olyanra amilyen régen volt. Azzal indokolja hogy idegesítem és megunta a hülyeségeim.

Hagyjam őt végleg ugye? Ezt nem lehet helyrehozni??

Csak nem értem miért kezdeményezte a kapcsolat újrakezdését és miért volt újra kedves, figyelmes, vicces... Most meg semmi.

2018. jan. 15. 02:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nyugodj már meg! Egy záróvizsga amúgy is stresszes.

Itt van; félrevonul, nem akar zavarni.

Most attól jobb lett volna, ha kíván hozzá valamit?

Valószínűleg együttérez veled, de nem mondhatja azt, hogy ó ez a sok vizsga hogy tönkreteszi a nőmet. Tudhatja, hogy fontos számodra a karrier. Meg aztán, gondolom érte is csinálod.

Épp ezért nem dédelgethet, biztatgathat, hogy de de akkor is nyomd azt a tanulást.

Legalábbis én sem azt tenném a helyébe.

Srác tanul?

Dolgozóba jár?

2018. jan. 16. 23:38
 12/22 A kérdező kommentje:

Ő dolgozik. Viszont járt főiskolára ő is..

Az tuti hogy szépen félrevonult mert ma reggel írtam neki hogy hanyadik leszek a vizsgán meg már nem izgulok, stb. és elolvasta de arra se válaszolt. azóta sem jelentkezett hogy megkérdezze mi van.

Láttam más lánynak meg írta a barátja hogy mennyire izgul érte meg ma ünnepelni fognak. Én meg lassan már azt sem merem elmondani hogy milyen napom volt mert nem érdekli egyszerűen. Fordítva tőlem nem ezt kapja, mert szerintem természetes hogy biztatom őt mindenben.

2018. jan. 17. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Na előkerült azóta?
2018. jan. 17. 17:47
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem. 8 órája egyáltalán nem elérhető ami nem jellemző rá. ráadásul ma szabadnapos. ha nem is otthon van, akkor is szokott válaszolni fél órán belül. megírja hogy hol van de írjak nyugodtan ha van valami fontos. erre ma semmi. az a baj nagyon rossz érzésem van :((

ősz óta egyetlen egyszer sem fordult elő ilyen.

2018. jan. 17. 18:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Te most reménykedsz még valamiben?
2018. jan. 17. 18:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért csinálja ezt. Vagy hol van egyáltalán. Semmire nem reagál... Tegnap este elment dolgozni, reggel megnyitotta az üzim,azóta se kép se hang.
2018. jan. 17. 18:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de szerintem ő már rég mással van. Viszont ha jelentkezne is, én nem adnék neki több esélyt. 1.Azért egy záróvizsgán támogassuk már a barátnőnket. Ez az alap. De bármire vonatkozik. 2.Nem tűnünk el szó nélkül, ha szakítani akar akkor is legyen annyira férfi hogy eléd áll és a szemedbe mondja. 3.Ha ő akarta újra a kapcsolatot akkor nem értem mi a baja..

Ha nem szakítana, tedd meg te. Ennél csak jobbat találhatsz!

2018. jan. 17. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:

#16, friss diplomásként mos melyik szót nem érted?

"Azzal indokolja hogy idegesítem és megunta a hülyeségeim.

Hagyjam őt végleg ugye? Ezt nem lehet helyrehozni?? "

NEM. NEM lehet "helyrehozni", jobb ha gorombáskodik veled, sérteget, mintha le se sz-r?

2018. jan. 17. 19:47
 19/22 A kérdező kommentje:
A sértegetéssel leállhatnál mert én sem írtam ilyen hangnemben!
2018. jan. 17. 20:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért ír így a 78%-os válaszoló, mert rajtad kívül már mindenki észrevette, hogy ti már nem vagytok együtt, és bizony az újrakezdésnek se volt sok értelme. Ne értetlenkedj, engedd el ezt a fiút.
2018. jan. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!