Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőm, gyerekes? Kezd elegem lenni vajon ez megváltozhat vagy hagyjam az egészet most már végleg?

Figyelt kérdés

Én vagyok neki az első mindenben. Ő 21 éves.

Szeretem de sokszor a viselkedése kiakaszt, egyik héten szakít a másik héten azt mondja szeret. Sokszor megsértődik, kb úgy mindenen.

Nem tudja még milyen egy párkapcsolat. Csak magával foglalkozik.

2014. jún. 27. 17:01
 1/3 A kérdező kommentje:
több mint 2 hónapja vagyunk együtt.
2014. jún. 27. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
hát akkor elég fura barátnőd lehet, már bocsi :D szerintem előtte ülj le vele megbeszélni ezt, aztán ha látod, hogy nem is erőlködik azon, hogy egy kicsit megváltozzon, akkor tudod a dolgod...
2014. jún. 27. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem bántani szeretnék senkit sem, de akkor a személyiségével nagyobb gondok vannak, mint azzal,hogy neki ez az első komoly. Persze a tapasztalatlanság is közrejátszik, hogy mikor hogyan kell viselkedni, de erre nem lehet fogni, az emberek jó része 16 évesen sem csinálja ezt a drámázást. Beszélj vele,hogy ez téged zavar ahogy viselkedik, jó lenne ha komolyabban érettebben kezelné a dolgokat, ha nem megy, vagy már ezen cirkuszol én tovább állnék nagyon sürgősen. Nem hiányozna nekem hogy tönkretegyék az idegrendszerem. Ráadásul az ilyen kapcsolatnak nincs jövője. Kár erre pazarolni az időt.
2014. jún. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!