Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom hogyan mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival. Nagyon kedves és komolyan tervez velem. Egy problémám van vele hogy nagyon nyomul és szinte megfojt a szeretetével. Azt mondja nem tudna nélkülem élni. Hozzáteszem alig 1 hónapja ismerjük egymást. Nem szeretném vele folytatni. Hogyan mondjam meg neki finoman úgy hogy ne bántsam meg?
2018. jan. 11. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Ezekutàn megértem a problémádat .Egy ilyen tipuú férfinek nehéz szinte lehetetlen beadagolni hogy figyelj haladjunk lépésről lêpêsre ne siessük el.
2018. jan. 11. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyenesen és minél hamarabb. Mellesleg én komolyan elgondolkodnék, ha valaki így viselkedik egy hónap ismerettség után, komoly mentális problémákra utal.
2018. jan. 11. 16:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Sok pasinál ez egy stratégia: szirupos gesztusok tömkelegével sietteti a szerelmet, majd amikor az eljön, leveszi magáról a maszkot és kijön az igazi énje, ami már nem olyan pozitív. Gondolom, neked is az birizgálja a fantáziádat, hogy vajon az igazi énjét látod-e vagy csak színészkedik?

Egyszerűen meg kell neki mondani, hogy úgy érzed, túl gyors a tempó, szinte levegőhöz sem jutsz. Te azt szereted(a legtöbb emberhez hasonlóan), ha szépen, lépcsőzetesen épül fel egy ismerkedés. Még nem vagytok együtt, nyugodtan jelezheted neki, ha problémád van vele: aztán majd kiderül, tud-e idomulni hozzád. Ha nem, akkor később sem tudna.

2018. jan. 11. 16:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Kicsit megijedtem tőle. Olyan dolgokat mond ami nem normális pár találkozás után. Már találkozni se szeretnék vele. Sose csináltam ilyet de inkább telefonon mondanám neki hogy nem szeretném folytatni. Legutóbbi találkozásnál próbáltam finoman utalni rá de nem vette a lapot és még rámenősebb volt hogy megtesz bármit értem.
2018. jan. 11. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Vannak kapcsolatfüggők a férfiak között is, az ilyenek azok. Én is menekülök, mikor egy pasi pár randi után már foggal-körömmel ragaszkodik hozzám, holott még nemis igazán ismer...ebből nekem az jön le, hogy mindegy neki, kivel van, csak legyen valakivel. Volt is, hogy szakítottam 1 hónap után egy ilyen sráccal, 2 hét múlva már az exével volt megint együtt. Mindegy nekik, csak egyedül ne legyenek.
2018. jan. 11. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát részvétem a férfinak. Szegény megint nem jó emberbe lett szerelmes.

Hogy jövünk mi egyes senkinek nem kellő férfiak ahhoz hogy néha szerelmesek legyünk egy lányba.

Micsoda pszihulógusra szoruló kapcsolatfüggő szerencsétlenek vagyunk mi..

-.-

2018. jan. 11. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
K urvára nem mindegy nekik. Mkinek irsz olyat amiről fogalmad sincsen okostojás??
2018. jan. 11. 16:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó hogy szerelmes. Hanem arról hogy kb 2-3 találkozás után olyanokat mond hogy nincs értelme az életének nélkülem és egyéb olyan dolgokat ami enyhén túlzás 2 sétálós 1-2 órás randi után.
2018. jan. 11. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerü a képlet mit agyalsz ezen dobd el mit egy papírzsebkendőt talán meg sem fogja lepni.. :(
2018. jan. 11. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Igazad van, nem normális a viselkedése. Már próbál manipulálni, később jön majd az érzelmi zsarolás. Ne mutasd ki, hogy megijedtél tőle, mert ettől nyeregbe érzi magát. Minél hamarabb zárd le, legyél határozott és magabiztos.
2018. jan. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!