Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet azt feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt feldolgozni hogy olyannal szakitok akit szeretek?

Figyelt kérdés
Szeretem a parom ő is engem de vannak dolgok amit en nem birok elviselni es nem valtoztat rajta.hosszu lenne,nem reszleteznem.amugy nem nagy dologba kene valtoztatnia.arra jutottam szakitanom kellene vele,de olyan nehez mikor szeretem.

2018. jan. 10. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lásd be, hogy a szeretet/szerelem nem elégséges ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. Azt pedig kár erőltetni, ami nem működik. Ezáltal jó döntést hozol, ha lezárod.
2018. jan. 10. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nagy dolgok, skkor miért szakítasz? vagy elég nagy a szakításhoz?
2018. jan. 10. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Jó kérdés, én akit tényleg szeretek, azt olyannak szeretem amilyen. Vannak dolgok a páromnál is, de azokkal a dolgokkal együtt ő akit szeretek.
2018. jan. 10. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Mar nagyon beleuntam azert erzem hogy eleg.nehany eve vagyunk egyutt.ebbe van olyan dolog is amitol tudja hogy en kikeszulok,es nem valtoztat pedig konnyu lenne neki.
2018. jan. 10. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
En is voltam hasonlo helyzetben, es csak azt tudom mondani, hogy szinte csak addig rossz, amig megteszed a lepest. Utana meg par napig kellemetlen, de hatalmas ko esik le a szivedrol es megkonnyebbulsz. Sajnos nem eleg a szeretet egy mukodo parkapcsolathoz. Egy idealis vilagban az lenne, de nem idealis vilagban elunk. En is hiaba szerettem az exem, ha ugy ereztem, hogy gyerekem van es nem pedig parom...
2018. jan. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!