Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz vége a szenvedésnek?
Figyelt kérdés
Már 3 honapja elhagyott a barátnőm de még mindig ugyan ugy szeretem.Ö már mással van és boldog.Nem birom kiverni a fejemböl.Már mindent probáltam de egyre rosszabb.Ö már elfelejtett mint ha nem is lettem volna soha.Nem tudom mit tegyek ö a mindenem.2018. jan. 10. 06:28
1/3 anonim válasza:
Zárd le, felejsd el. Majd az idő megoldja
2/3 anonim válasza:
Sport, hobby, barátok, család és idő. És tudatosan zárd ki az agyadból a " rágondolást". Tudom, milyen ez, nehéz, de hidd el ez is kell ahhoz, hogy több, érettebb, tapasztaltabb legyél.
3/3 anonim válasza:
Idő, idő, idő. 3 hónap egyáltalán nem sok. Közben pedig figyelemelterelés - célok, hobbik, barátok, munkában elmerülés, sport, ami neked használ. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!