Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítós történetek? Kinek, milyen módon ért véget a kapcsolata?
Nem magánéletben szeretnék turkálni. Csak ramatyul vagyok . Azért érdekelnek a sztorik, mert így, hogy látom, hogy nem vagyok egyedül, talán nem fulladok önsajnálatba...
Esetleg olyan, ahol újra összejöttek?Sikerült megbeszélni?
Fogalmam sincs mihez kezdjek.
Köszönöm a válaszoka!
Nehéz túl lépni, túl élni. De bízom benne, hogy sikerül. Nem vagyunk egyedül. :)
Undorító módon. Amíg együtt voltunk, féltékenykedett az exére, ezt a tesójától tudtam meg a szakítás előtt.
Egyszer elment melózni, és sokáig volt, én aggódtam, sokszor hívtam, sík ideg voltam, mire hazajott és elmondta, hogy az exével volt. Hát ez persze nem esett jól.
Pár nap múlva szakítottunk, mert bekavart az exe.
Egy hónap múlva már dúlt a love köztük, én meg romokban hevertem.
Aztán szakítottak, és felkeresett engem, én meg hülye voltam, és elkezdtem vele újra beszélgetni. Semmi nem történt köztünk, nagyon óvatos voltam vele, és milyen jól tettem, mert utána megint összejöttek.
Rengeteget veszekedtek, végül a csaj terhes lett, amit az exem nem akart még, de már mindegy volt, így muszáj volt elvennie feleségül.
A legjobbakat barátnőm az exemnek a sógora, így akaratomon kívül is tudom, hogy folyton vitáznak, 40 milliós hitel van a nyakunkon, a házukat nem tudják befejezni, ezért a csak anyjánál vannak a gyermekükkel, a gyerekével pedig abszolút nem foglalkozik.
Amennyire szerettem, most már annyira nem is érdekel, megérdemlik egymást. Isten nem ver bottal.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!