Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit tennétek? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (többi lent)

Figyelt kérdés

(ex)barátnőmmel majdnem 8évig voltunk együtt.

Történet rész:

A társóságunkba bekerült egy régi barátnője szakítás miatt újra csatlakozott hozzánk és egyik fesztiválra elhozta munkatársát is ahol össze ismerkedett velünk. Eleinte azt mondta, hogy a barátnőjét szeretné befűzni de későbbiekben azt vettem észre, hogy az én barátnőm is elkezdte érdekelni. Barátnőm mondta, hogy ne aggódjak csak segíteni szeretne neki (exbarátnőm nagyon naiv és rossz ember ismerő) szinte napi kapcsolatot tartottak egyszer együtt is ebédeltek (megbeszélés néven). És 3 hónap alatt gondolom áskálódások és bókok újdonságokkal elcsábította.

A kérdésem az ilyen „hátbatámadás” ellen mit érdemes tenni. Esetleg rávilágítani a tényekre neki, hogy direkt gerinctelen módon manipulálják? Esetleges próbálkozás a vissza szerzésére. Elmondása szerint nem történt még semmi köztük még. Egyéb bármilyen tanács, javaslat, észrevételt szívesen fogadok. Köszönöm a segítséget!

30/F

2017. dec. 12. 06:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezzel ne foglalkozz már. Úgy értem, ha elő hozakodsz ezzel volt barátnődnek, azt hiszi csak bekavarsz.

Hagyd, hogy ő jöjjön rá.

De én biztosan nem nem akarnám újra kezdeni. Ha ennyire instabil a kapcsolat. Hibáztathatod a harmadik felet, de ehhez a barátnőd is kellett. Fogékony volt rá.

Mert ha én szeretem a párom, bárki udvarolhat, hidegen hagy.

2017. dec. 12. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyni az egészet. Ha lelépett a nő akkor menni akart, nem volt manipuláció nem volt semmi ő le akart lépni így hagyta magát. Felesleges tulgondolni a dolgokat
2017. dec. 12. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!